Maatschappij   

Aangemaakt door :

Caroline Bu

Locatie:

Hamburg, Deutschland

Helaas zijn solo-zelfstandigen (prostituees) zo ver gekomen dat ze hun huur, eten en zelfs geen rekeningen meer kunnen betalen. Gelukkig had mijn vriendin tot nu toe een dak boven haar hoofd en hoefde ze niet in de winkel of op straat te slapen zoals andere zelfstandigen. Helaas wordt dit over twee weken werkelijkheid als ze haar huur niet meer kan betalen. Ik ben haar beste vriendin en heb haar zoveel mogelijk geholpen. Ik hoop dat je me een beetje begrijpt. Ik begrijp haar benarde situatie, vooral omdat ze geen steun krijgt van de staat, haar familie of van wie dan ook. Ik heb ze kunnen overhalen om samen aan deze actie te beginnen.


Mijn vriendin is solo-zelfstandige. Heeft momenteel geen werk, Hartz4 heeft geen recht op haar omdat ze te jong is, het gezin kan er niets aan doen. Ik kan het niet helpen en verloor ook mijn baan. Ze is niet gedekt door een ziektekostenverzekering en kan haar huur of eten niet betalen De steun voor solo-zelfstandigen is komen te vervallen
€ 0 van € 20
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.