Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Patrick Kidszun

Locatie:

München, Deutschland

Geachte heren en dames,


leuk dat je interesse hebt in mijn campagne.


Voor mij en mijn zoektocht.

Geboren in 1988 met 43 cm en 1980g, elke ouder weet wat dat betekent, daarnaast heb ik een afwijking, daarom heb ik 1 maand in het ziekenhuis gelegen. Daarna was ik de ene dag thuis. Door de misvorming heb ik tot mijn 10e meerdere operaties ondergaan, destijds was het niet zo dat de ouders naar het ziekenhuis mochten, maar alleen de pure bezoekuren. Hier begon de beproeving en vanuit het perspectief van vandaag had ik al een depressie, waar toen geen rekening mee werd gehouden.

Toen ik 18 was, verhuisde ik naar een verre stad om een opleiding tot bakker te doen, helaas had ik 3 leerbedrijven vanwege faillissement of bedrijfsbeëindiging.

Sinds 2012 werk ik als 3-ploegen bakker in een groot bedrijf.

De hang naar iets voor mezelf drijft me al heel lang en eind 2015 ben ik gedeeltelijk zelfstandig ondernemer geworden. Helaas is deze om verschillende redenen na 1 1/2 jaar kapot gegaan. Door de schulden, depressie en de daaruit voortvloeiende verslaving ben ik 1 1/2 jaar dakloos geworden of heb ik in de auto gewoond. Gedurende deze tijd deed ik ondanks de moeilijke omstandigheden mijn zaakjes in de bakkerij. Ik ben momenteel gebonden aan een schuldhulpverleningsdienst en betaal ze uit, maar helaas, zelfs na 5 jaar, zijn er altijd meer schuldeisers.

Eind 2020 ben ik begonnen met psychotherapie en kreeg het advies advies in te winnen op het gebied van alcohol.

De therapie was niet zo succesvol als ik me had voorgesteld en de daaropvolgende revalidatie vanwege de alcohol was succesvol maar heeft me nog niet zo ver gebracht als ik had gewild.

Na 9 maanden bij Therapeutische Woongroep BlauenKreuz, ben ik deze maand terug verhuisd naar mijn eigen appartement.

Sinds ik gestopt ben met het drinken van alcohol, is de depressie echter erger geworden en de medicatie is nog steeds niet succesvol, zelfs na verschillende veranderingen.


Waarom ik een oproep doe voor donaties.


Ik heb in het algemeen 2 problemen, ik zou graag weg willen uit mijn huidige bedrijf omdat het werken in ploegendiensten me er misschien niet onder controle krijgt dat de depressie minder zal zijn. Helaas verdien ik te goed om het zonder te doen en een verandering is niet mogelijk omdat ik in elk opzicht altijd slechter zou worden.

Ik zou ook graag weer psychotherapie willen doen vanwege de depressie die zich in mijn jeugd voordeed. Ik weet bijvoorbeeld nog precies hoe de kamer in het ziekenhuis eruit zag, maar niet hoe mijn kinderkamer toen was. Helaas zijn mijn huidige kosten te hoog waardoor ik niet in de ziektewet mag vallen want ga dan in het rood omdat alleen het bruto bedrag in de berekening wordt gebruikt.

Daarnaast zou ik graag weer zelfstandig ondernemer willen worden om mijn leven flexibeler in te richten, ik zou graag in de print on demand gebied willen werken, omdat ik er nu al zin in heb en ik de toekomst voor mezelf zie, maar omdat ik geen tijd heb omdat ik in ploegendienst werk en een deeltijdbaan heb om extra inkomen te hebben. Maar ik zou de bijbaan graag opgeven om meer tijd te hebben en eventueel ook parttime te gaan om mijn droom van een eigen bedrijf/zelfstandigheid waar te maken.

Hierdoor probeer ik via veel mensen een beetje geld te verdienen.

Elke 1 € zou tellen en ik heb tot nu toe ook bewezen dat ik altijd heb gevochten voor mijn doelen in mijn leven en nooit heb opgegeven.

Ik hoop dat ik je kan overtuigen om te doneren aan dit doel, hoeveel.

Ik wil iedereen bedanken voor de donatie.

Met vriendelijke groet

Patrick

€ 0 van € 12.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.