Dieren   

Aangemaakt door :

Wendy Lammens

Locatie:

Veurne, België

Roxsy, nu 4,5 jaar oud, heb ik in het begin van de corona-crisis gered uit erbarmelijke omstandigheden. Ze was zwaar verwaarloosd, getraumatiseerd en ondervoed. Ze had schrik van alles en iedereen en woog amper 29 kilogram, ze was vel over been en had niets van spiermassa.


Het was oorspronkelijk niet de bedoeling om haar te houden, maar we werden heel snel elkaars steun en vertrouweling. Roxsy staat me bij wanneer ik verdrietig ben, houdt me overeind wanneer het zwaar is, ze geeft me vriendschap, trouw, vreugde en liefde. Ze is nog zo jong en ik kan niet zonder haar.


Nu ze niet meer pijnvrij kan leven en geen wandelingen meer aankan, moet ze zo snel mogelijk geholpen worden. 


Ik, Wendy Lammens, baat een kattenasiel uit en doe alles om iedere kat de kans te geven op een lang en gelukkig leven. Dit geldt eigenlijk voor ieder dier dat mijn pad kruist en nu het besef er is dat ik Roxsy, mijn eigen hond, die kans niet kan geven, breekt mijn hart.


Roxsy heeft zware heupdysplasie op beide achterpoten, de operatie en bijkomende zorg heeft een prijskaartje van €12.000! Dit is een onmogelijk bedrag voor mij en toch geef ik nu ook niet op. Ik vecht voor dieren, ga door vuur wanneer het voor hun nodig is en daarom durf ik, aan iedereen die het wil en kan, vragen om mij en Roxsy te helpen door een crowdfunding. 


Wie wil Roxsy aan een pijnvrij leven helpen? 


Alvast bedankt voor alle steun!


Roxsy en Wendy

€ 3.007 van € 12.000
25.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.