Aangemaakt door :

Rudy Boedts

Locatie:

Koksijde-Bad, België

Verbonden aan:

Motivatie

Doel? Mensen op de hoogte houden van het meestal mooiere weer aan de Belgisch kust en het weer in West-Vlaanderen. Dit gebeurt door het posten van het dagelijks kustweerbericht aangemaakt door professionele voorspellers.


Help mee aan de verder bestaan van "Het weer aan Zee"


Vriend en vijand zal het er mee eens zijn dat het weer aan zee niet het zelfde is als het weer in het binnenland. Dit kan gaan over het betere, zonnige weer aan zee, maar het kan ook gaan in de omgekeerde zin. Een storm aan zee is meestal heviger dan in het binnenland.


Om iedereen op de hoogte te houden zijn we enkele jaren geleden gestart met de aanmaak van een website met dit specifiek en gedetailleerd weerbericht voor de kustregio en de provincie West-Vlaanderen.


Kort nadien is er ook een FB-groep gestart met de dagelijkse posten van het weerbericht welke door professionele weervoorspellers wordt aangemaakt.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beschrijving en doel van de FB-groep is als volgt:

"Deze groep heeft als doel om mensen op de hoogte te houden van het meestal mooiere weer aan de Belgisch/Vlaamse kust en in West-Vlaanderen. 

Dit gebeurt door het posten van het dagelijks kustweerbericht aangemaakt door professionele voorspellers.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Om dit verder te kunnen doen hebben we jullie financiële hulp nodig!

De kosten om dit verder te kunnen blijven doen lopen snel op en liggen op jaarbasis rond de €11.800,00.


Hoe kan je ons steunen?

Je kunt zelf bepalen welk bedrag je doneert en alle beetjes, ook de kleine, zijn meer dan welkom!


Klik op de knop "Donate" om verdere info te verkrijgen.


Hopende op jullie steun,

met vriendelijk groeten,


Rudy Boedts

€ 523

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.