Dieren   

Aangemaakt door :

Stichting FTS - Paws of Greece

Locatie:

Aetos, Griekenland

Na 2 jaar stress, verdriet, crowdfundacties, teleurstellingen, vechten en ongelooflijk veel steun en hulp van donateurs en volgers is vorige week woensdag 10 november 2021 de eerste aanbetaling gedaan en zijn de eerste handtekeningen gezet. We hebben een eigen stuk land, een veilige plek in spe voor onze honden en poezen, een safe haven to be.


Natuurlijk hebben we nog een hele lange weg te gaan voordat het klaar is maar de belangrijkste start, waar we eigenlijk alleen nog maar van durfden te dromen en bijna niet meer op durfden hoopten, die is er!! En nu willen en gaan we door! 


De eerste belangrijke stap nu we een stuk land hebben, is het omheinen van het land.

We hebben 420 strekkende meter land te omheinen, oftewel te omhekken (los van de kennels die we binnen deze omheining nog willen plaatsen).  Hiervoor zijn 250 palen nodig. Deze palen van 2,5 meter hoog, kosten € 10,- per paal (excl mankracht) wat een totaal van € 2500,- betekent.  Naast de palen hebben we dan ook hekwerk nodig en een toegangspoort. De berekende kosten hiervoor zijn € 2400,-  (excl mankracht). En uiteraard hebben we dan ook nog materialen nodig voor de fundering (cement en betonmortel zand cement). Kosten hiervoor circa €350,-.


Voor de totale "omhekking"hebben we dus  minimaal € 5250,- nodig.

We gaan ervoor!


Daarom zetten we deze crowdfund actie op. Zodat we snel mogelijk kunnen starten met de omhekking van het land, onze safe haven. Een safe haven voor meer dan 70 dieren die nu dagelijks onder dreiging en in gevaar leven.

We gaan er alles aan doen om de safe haven zo snel mogelijk op te bouwen zodat de dieren en hun verzorger Giannis eindelijk naar een eigen veilige plek kunnen en een zekerdere toekomst hebben!


Willen jullie ons weer helpen en dus ook helpen om de dieren een veilige toekomst te garanderen? Doneer, deel en like en word onze ambassadeur! We kunnen u niet genoeg bedanken!! Alles telt!


Help ons! Wij zijn Stichting For the Strays – Paws of Greece, een enthousiast, klein team van vrijwilligers, die het beste voor hebben met de zwerfdieren van Trifiliá Griekenland. Wij proberen de aanwas van zwerfdieren tegen te gaan door te steunen bij castratie en sterilisatie programma’s; dit wordt geheel gefinancierd uit donaties, acties en herplaatsing van de aanwezige zwerfdieren op de safe havens. Dit doen we helemaal belangeloos!


Het verhaal van For the Strays – Paws of Greece en Giannis kunt u lezen op onze website:www.adopteereenhondfts.nl of op Facebookhttps://www.facebook.com/ftspawsofgreece/


Wij helpen de zwerfdieren van Trifiliá; vier man sterk in Griekenland en vier vanuit Nederland. Dit doen we met heel ons hart en met alles wat we te bieden hebben… Helpt u mee? Draag alstublieft bij aan onze actie, Doneer, Deel, Like en Wees onze ambassadeur! Waarvoor alvast ontzettend bedankt!!!

 

 

€ 65

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.