Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Kids Fun Club

Locatie:

, Curaçao

AUB Help alle klein beetjes helpen! Wij zien dagelijks situaties waar onschuldige kinderen het niet goed hebben, geen voedsel. Nu met Covid-19 is het nog erger heel veel vraag naar hulp en situatie is nu erger voor degenen die het niet goed hebben. Daarom vragen wij voor uw hulp uw donatie zal zeer gewaardeerd worden.

Wij hebben al eerder evenementen georganiseerd waar kinderen pakketen hebben ontvangen, wij hebben 'dinner' georganiseerd voor kinderen die nooit aan social leven mee maken/ doen. En de glimlach op hun gezicht dat is gewoon 'awesome' een heel fijn gevoel om kinderen blij te zien.


Hier staan wij voor onze grootse droom is 'kids room makeover'.

Wij gaan de kamer voor de kinderen maken waar ze op een bed kunnen slapen, kunnen eten en ook schone kleren aan kunnen dragen en ook schoenen aan hun voeten. Wij zullen ook weer een 'fun day' organiseren waar kinderen pakketen mee naar huis kan nemen met inhoud o.a. drinken, brood, jam, pindakaas, chocolade pasta, koekjes, tandenbortstel, tans pasta, hand reiniger, handdoeken, bekers, speelgoed ed.


Wij hopoen de nodigde donaties te krijgen om ons droom waar te kunnen maken.


Doneer voor ons project, wij zal u altijd dankbaar zijn.Met vriendelijk groet,

Team Kids Fun Club!

€ 0 van € 2.500
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.