Maatschappij   

Aangemaakt door :

Stichting Het Koningshuis

Locatie:

, Curaçao

Stichting Het Koningshuis, een plek voor vrouwen om tot rust te komen, gaat naar Curacao om vrouwen te bemoedigen. Met elkaar organiseren we een gratis bijeenkomst voor 200 vrouwen op dushi Korsou en daar kunnen wij je hulp goed bij gebruiken. Lees gauw verder!

Lieve mensen, 


Stichting Het Koningshuis komt naar Curaçao voor een bijzondere middag over het onderwerp ‘Vrij van Schaamte’. Een middag vol muziek, poëzie, lezingen en inspirerende persoonlijke verhalen.

 

De bijeenkomst Vrij van Schaamte beloofd een bijzondere, mooie en inspirerende ontmoeting te worden. Ik, Audrey Scharbay en oprichter van Het Koningshuis, droom ervan om zoveel vrouwen als mogelijk te laten weten dat er hoop is ondanks een schijnbaar hopeloze situatie. Dat er reden is om door te zetten en niet op te geven. Maart 2020 

Begin maart 2020 reist Audrey samen met schrijver en dichter Marina de Haan naar Curaçao. Marina is een jonge vrouw van 33 die al haar hele leven kampt met ernstig allergisch astma, eczeem en ontelbare allergieën. Een groot deel van haar leven heeft ze met en in schaamte geleefd. Of beter nog: overleefd. Tijdens onze ontmoeting deelt ze eerlijk over haar strijd om helemaal zichzelf te worden.


Dit is het moment waarbij ik je hulp nodig heb. Want ondanks dat er al veel financieel is geregeld, lopen we toch tegen kosten aan die nog niet gedekt zijn. Misschien heb je een meevaller gehad afgelopen jaar en wil je graag iets teruggeven aan de samenleving. Of misschien wil je je iets voor je medemens betekenen. Het zou fantastisch zijn als je dat wilt doen door ons project te ondersteunen. 


Maar liefst 200 vrouwen krijgen de kans om geheel gratis deel te nemen aan onze bijeenkomst op Internationale vrouwendag. Het wordt een dag met akoestische muziek, een interessante lezing, inspirerende videopresentaties, mooie ontmoetingen, netwerken en ruimte om elkaar beter te leren kennen en vragen te stellen. 

 

Wat hebben we nodig?

Reizen naar Curaçao voor deze bijeenkomst is niet eenvoudig. Maar we zijn dankbaar dat we al heel goed op weg zijn. Om de laatste dingen te regelen, vragen wij een tegemoetkoming in de kosten. Met de opbrengst van deze crowdfunding kunnen we het volgende regelen: 

·       Locatie

·       Om de bezoekers in het zonnetje te zetten met een hapje en een drankje

·       Aankleding van de zaal

·       Huur van bestek en servies

·       Onvoorziene kosten


Wij willen je bij voorbaat heel hartelijk bedanken dat je wilt investeren in onze bijzondere dag. We geloven dat vrouwen geraakt zullen worden door woorden van waarheid, dat ze nieuwe kracht vinden om door te zetten en geïnspireerd naar huis gegaan. Het zal veel impact hebben. Je kunt doneren via de donatieknop rechtsboven. Masha masha danki! 

 

Wie is Audrey?

Audrey Scharbay is oprichter van Stichting Het Koningshuis. Ze is op Curaçao geboren en is sinds 1982 getrouwd. Audrey is moeder van één dochter. Van huis uit is ze bemiddelaar, manager, coach en adviseur. Meer dan 25 jaar heeft ze in de dienstverlening gewerkt en heeft ze zich altijd ingezet voor haar medemens.

 

Haar kracht en passie is merkbaar op zowel individuele basis als in groepsverband. Audrey houdt van mensen en is positief ingesteld. Ze is oplossingsgericht en gaat uitdagingen niet uit de weg. Daarnaast is ze sinds jaar en dag trouwambtenaar in binnen- en buitenland.

 

In het kader van Stichting Het Koningshuis worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd waarbij vrouwen elkaar ontmoeten. Ze delen met elkaar, leren van elkaar en gaan vervolgens met hernieuwde energie weer terug naar huis. 

 

Wie is Marina?

Marina de Haan (1986) is journalist en dichter. Ze schrijft onder meer verhalen, reportages en interviews voor de dagbladen Noordhollands Dagblad en IJmuider Courant. In 2017 debuteerde ze met haar gedichtenbundel ‘Lily in the Wild Field’. Een bundel vol gedichten over hoop vinden in wanhoop.


Daarnaast is ze oprichter van ZoeteLiefde, een bedrijf dat de kracht van woorden inzet om de wereld een beetje mooier te maken. Marina is altijd authentiek, durft kwetsbaar te zijn en wil mensen inspireren het beste uit het leven te halen. Ook werkt ze aan haar tweede gedichtenbundel 'De Zon Op Mijn Gezicht Voelen'.


DANK JULLIE WEL! VEEL LIEFS!

 


€ 1.025 van € 1.250
82% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.