Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Stichting Vrienden van het Herseninstituut

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Bij het Nederlands Herseninstituut doen ruim 150 onderzoekers baanbrekend hersenonderzoek om beter te begrijpen hoe het brein werkt. Voor hersenonderzoek is weinig geld beschikbaar vanuit de overheid. Onderzoekers zijn steeds meer tijd kwijt om beurzen aan te vragen, tijd die niet besteed kan worden aan onderzoek. De Stichting Vrienden van het Herseninstituut werft extra middelen voor het Herseninstituut. Jouw actie zorgt ervoor dat de onderzoekers van het Herseninstituut al hun denkkracht kunnen inzetten om de mysteries van het brein op te lossen. En om zo te werken aan oplossingen voor hersenaandoeningen.


Als je ons steunt, dan geef je direct aan baanbrekend hersenonderzoek, zonder tussenkomst van andere partijen. Hiermee maak je belangrijke vervolgstappen in onderzoek mogelijk. Ons uiteindelijke doel is begrijpen hoe het brein werkt en daardoor ook begrijpen wat er mis gaat bij hersenaandoeningen.

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.