Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Victoria van

Locatie:

Purmerend, Nederland

Toen ik 15 jaar geleden de diagnose MS kreeg dacht ik alleen maar ‘we zullen zien’. Jarenlang was het gelukkig ook (bijna) niet te zien. Totdat de ziekte van bijna onzichtbaar naar ‘duidelijk iets mis’ ging. Beetje bij beetje heb ik moeten inleveren. Van fysieke mogelijkheden tot aan de kwaliteit van leven. In Nederland heb ik al talloze medicatie achter de rug die op zich de MS even koest konden houden. Van elke dag mijzelf moeten injecteren tot aan pillen en zelfs elke maand aan het infuus liggen. Tot zover hoofdstuk medicatie, diëten en goede leefstijl maar ondertussen ga ik alleen nog maar meer achteruit.

Echter er is hoop! In de vorm van een stamceltherapie (aHSCT) in het buitenland. Bij deze behandeling worden stamcellen uit je lichaam gehaald en terug geplaatst na een chemotherapie. Door deze reset bouwt je lichaam een heel nieuw immuunsysteem op en dit keer zonder foutjes in het systeem die ontstekingen veroorzaken.

Met veel is te leren hoe je ermee om moet gaan en ook verleg je je grenzen constant. Echter is er 1 ding dat ik niet voor mezelf kan verkroppen en dat is dat ik tegen mijn zoontje zou moeten zeggen dat mama er niet écht alles aan heeft gedaan om beter te worden. Aangezien de behandeling niet bepaald een picknick is heb ik hier dan ook lang over zitten wikken en wegen en een paar jaar geleden was ik zeker nog niet klaar voor deze behandeling. Nu ik de verantwoordelijkheid voor iemand anders heb ben ik meer dan klaar om deze strijd aan te gaan.

Maar…. de behandeling kost €60.000 en wordt helaas niet vergoed. Ik heb jouw hulp nodig om het streef bedrag bij elkaar te krijgen.

Help jij mij alsjeblieft mee om deze rotziekte te overwinnen? Ik ben je zeer dankbaar!

“Een moeder die eerst zelf moet uitkijken dat ze niet 


€ 1.350 van € 60.000
2.3% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.