Noodhulp   

Aangemaakt door :

S. Dekkers

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Riane is een prachtmens met een groot hart, wie zich altijd inzet voor mensen en dieren.

Zo heeft zij ook alles gedaan om haar lievelingskat Zennor een goed leven te geven. Riane en Zennor hadden een enorm diepe band. Haar "soulmaatje", noemde zijn hem.


Zennor had een leven lang enorm zware gezondheidsproblemen, en dankzij de liefdevolle zorg van Riane heeft hij 5 jaar mogen worden, voordat zij met gigantisch verdriet afscheid van hem heeft moeten nemen. Riane en Zennor hebben tot het laatste moment alles gegeven.

Hierdoor zit Riane nu met grote openstaande kosten bij de dierenarts.

En dat precies op het moment dat het bedrijf waar ze werkt failliet is gegaan, en zij en haar dochter in financiële onzekerheid zitten.

Riane is nu online haar spullen aan het verkopen om de kosten te proberen te dekken.

Met deze fundraiser hoop ik dat Riane wat steun kan krijgen om haar door deze zware tijd te helpen.

Het intense verdriet is al erg genoeg - stress om geld zou daar niet bij moeten hoeven komen.


Onder onze gulle donateurs verloten wij een aantal prijzen!


Om hiervoor in aanmerking te komen zorgt u ervoor dat uw naam bij de donatie vermeldt is, en geeft u bij het doneren aan of u mee wilt loten of niet, en waarvoor (meerdere opties mogelijk, zolang u het minimum bedrag heeft gedoneerd).• Doneer €10 of meer om kans te maken op de LP 'Talk is Cheap' van Keith Richards (gedoneerd door Cyril Prumper) *


Doneer €15 of meer om kans te maken op een gratis artwork op opdracht van kunstenaar November Dekkers (voor zijn werk, zie @novemberdekkers op Instagram) **


• Doneer €25 of meer om kans te maken op een handbeschilderd houten dienblad met prachtig bloem design in acrylverf, door Dee Dee Dekkers (o.a. Herman Brood and His Wild Romance, Vulcano. Zie foto's voor voorbeelden van haar kunst)***


Doneer €35 of meer om kans te maken op een pakket van twee online gitaarlessen van David Hollestelle (The Wild Romance / Herman Brood and His Wild Romance)


Onder ALLE donateurs wordt 1x €37,50 aan Theater en Concert bonnen verloot (tenzij u aangeeft niet te willen meeloten). ****LET OP!!! Stuur na het afronden van de donatie een privébericht aan November Dekkers, de Facebook groep beheerder van "Crowdfunding voor Riane", waarin u aangeeft dat u heeft gedoneerd, zodat wij weten van wie de donatie komt, en wij contact kunnen opnemen met de winnaars.


https://www.facebook.com/groups/390615012664395/?ref=share* Om deze prijs te ontvangen dient de winnaar diens adres aan ons vrij te geven. Verzending alleen binnen Nederland. Buiten Nederland zijn de verzendkosten voor de winnaar, tenzij deze van de prijs afziet.


** Artwork kan fysiek (op kunstenaars kwaliteit aquarelpapier) of digitaal zijn. Fysieke artwork mag maximaal A4 grootte zijn. De winnaar mag kiezen uit een portret van een mens of dier (beiden zowel echt als fictief, denk bijvoorbeeld aan fantasy figuren of characters uit een serie), of bloemen/planten. Andere onderwerpen zijn bespreekbaar maar niet te garanderen.

Bekijk voor het werk van November Dekkers www.instagram.com/novemberdekkers

Let op: voor het ontvangen van fysiek artwork dient de winnaar diens adres aan ons vrij te geven.

Verzending alleen binnen Nederland. Buiten Nederland zijn de verzendkosten voor de winnaar, tenzij deze van de prijs afziet.


*** Houten dienblad van 55 X 38 X 5 centimeter. Om deze prijs te ontvangen dient de winnaar diens adres aan ons vrij te geven. Verzending alleen binnen Nederland. Buiten Nederland zijn de verzendkosten voor de winnaar, tenzij deze van de prijs afziet.


**** De Theater en Concert bonnen zijn van papier en dienen per post verzonden te worden. Hiervoor dient de winnaar diens adres aan ons vrij te geven.

(Verzending alleen binnen Nederland. Buiten Nederland zijn de verzendkosten voor de winnaar, tenzij deze van de prijs afziet.)
€ 800
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.