Maatschappij   

Aangemaakt door :

Paul Roelofs

Locatie:

Hoorn, Nederland

Elke dag zie je het meer en meer om je heen. Of je nu op school, op de voetbalclub of in je wijk bent, overal zie je of hoor je over de 'verborgen' armoede. Het zijn mensen die niet in aanmerking komen voor de voedselbank en/of financiele steun van de gemeente.

Elke dag zie je het meer en meer om je heen. Of je nu op school, op de voetbalclub of in je wijk bent, overal zie je of hoor je over de 'verborgen' armoede. Het zijn mensen die niet in aanmerking komen voor de voedselbank en/of financiele steun van de gemeente. Een voorbeeld is een ouder die in een scheiding ligt, met 2 kinderen, en nog een huis bezit en deze nog niet kan verkopen. De hypotheek hangt als een molensteen om hun nek, nauwelijks geld om eten te kopen. Kinderen die moeten sporten, maar je krijgt weer geen steun of geld voor sportkleding. Of oudere mensen die samen van de aow leven die nauwelijks kunnen rondkomen of iemand die door zijn eigen schuld of door anderen in de schuldsanering zit. Maar hier wel een partner en kinderen ook onder lijden.


Ik help al geruime tijd vooral alleenstaande mensen met geld, boodschappen en/of gewoon een schouder. Echter heb ik geen geldboom, al zou ik deze wel wensen. Delen is vermenigvuldigen en ik vermenigvuldig graag deze positiviteit (en gewoon een goed gevoel om een steentje bij te dragen) graag met julie en met deze hulpbehoevende mensen. 


Elke bijdrage is welkom, alles beetjes helpen. Ik zal proberen wat aan updates te sturen want de meeste staan hier niet te springen om met hun naam op het internet te komen. De zorgen zal vaak al meer dan genoeg.

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.