Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Helpen Tegen Corona

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Amsterdam- Wuhan. > 11.000 km/ 15 uur vliegen.... gevolgen merkbaar in Nederland. Of dat de gebeurtenis op een steenworp afstand heeft plaatsgevonden... Wij willen een tegenlichaam (vaccin) beschikbaar stellen voor de minder bedeelde..

Op dit moment wordt er in de wereld hard gewerkt aan het maken van een vaccin tegen corona/ COVID- 19. De afzetmarkt is de wereld. Ieder land heeft behoefte aan een vaccin. Natuurlijk zullen er direct regels worden gemaakt, wie wel en niet een vaccin mag ontvangen. Wij pleiten voor een overvloed van het vaccin tegen corona. Wij willen het vaccin beschikbaar stellen in Europa. Andere continenten verliezen wij niet uit het oog. Tweede en Derde Wereld landen moeten ook worden voorzien in een Vaccin. Dit zijn de mensen die onze Telefoons/ Multimedia apparaten/ auto's/ kleding maken enz. Deze landen zijn de drijfveer in de economie.

Een mooi voorbeeld speelt zich nu af. Afgelopen jaar hebben de leraren/ zorgmedewerkers gestaakt voor meer salaris. Deze mensen hadden geen prioriteit.... Nu zijn deze mensen keihard nodig....
€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.