Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Cindy den Buurman

Locatie:

Groningen, Nederland

=======================STAND BY HER=====================


Bij de foto's zie je een jeugdfoto van mij (achter) met mijn grote zus Jolanda. Allebei nog jong, gezond en onbezorgd (behalve de zorg die mijn zus had bij de taart).


Hoe anders is de situatie nu, ruim 35 jaar later. Mijn lieve, dappere, grote zus heeft kanker. Het begon met steken in de linkerzij. Er bleek een fors kankergezwel in haar rechternier te zitten die in september 2020 tijdens een zware operatie is verwijderd. We hadden goede hoop, maar helaas heeft het niet mogen helpen. De situatie is nu dat de kanker terug is, ongeneesbaar, met uitzaaiingen in de lever. 


Een second opinion bij het Antoni van Leeuwenhoek eind april 2021 wees ook uit dat ze ongeneesbaar is. Er wordt nog wel een vorm van systeemtherapie geadviseerd om haar leven te verlengen. Immuuntherapie zou ook een optie kunnen zijn, dit hangt af van de uitkomst van de volgende CT-scan waarvan we op uitslag 8 juni uitslag krijgen.


Het is een onzekere en angstige tijd die wij in gaan en ik probeer zoveel mogelijk van steun te zijn. Niemand kan in de glazen bol kijken en weten welke vorm van therapie eventueel goed aanslaat.


Mijn zus heeft geen makkelijk leven gehad en kan het nu maar net financieel redden. Ze heeft geen enkele buffer en ik ben niet in staat haar financieel volledig bij te staan. Ik weet dat ze laatste wensen heeft die ze nog heel graag zou willen laten uitkomen. Daarnaast wil ze niet zomaar opgeven en ze kijkt daarom ook naar behandelingen in het buitenland. Echter, deze behandelingen kosten veel geld alsook het ondernemen van leuke dingen. 


Als jullie mij kunnen helpen om haar een mooi bedrag te geven waar ze leuke dingen mee kan doen en een deel van de behandelingen van kan bekostigen, maken jullie ons heel erg gelukkig.


Wat er voor nodig is? Wat je maar kunt missen, elke kleine bijdrage helpt! We zijn enorm dankbaar voor iedere euro. Helpen jullie mee?


IK STA ACHTER HAAR! JULLIE OOK???

HELP MIJN ZUS JOLANDA OM NOG WAT MOOIS VAN HET LEVEN TE MAKEN. 


===================== STAND BY US=========================

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.