Noodhulp   

Aangemaakt door :

Fabienne Mpeqa

Locatie:

, Südafrika

Na de invallen in de winkels in de townships in Zuid-Afrika is de situatie nog precairder. Toegang tot voedsel en hygiëneartikelen is niet langer gegarandeerd . Sinds de Coronacrisis is er geen geld meer.


Noodhulp : Als eerste stap willen we de toegang tot voedsel en hygiëneproducten verzekeren in Soweto (Johannesburg) en andere kleinere townships in de zwaarst getroffen provincies Gauteng en Durban. De concrete uitvoering zorgt ervoor dat de organisatie Uhuru, die al helpt met de verspreiding van deze artikelen ter plaatse, meer mensen kan bereiken met meer producten.


Duurzame hulp : In een tweede stap willen we investeren in duurzaamheid. We zetten een lokaal programma op dat duurzame hygiëneproducten produceert. Bovendien, in de stedelijke tuinieren (sets voor in de tuin met voedsel in een kleine ruimte) investeren.


Met uw donatie kunt u direct en veel gezinnen helpen in deze crisis.


Let op: we hebben voor dit platform gekozen omdat de platforms in Zwitserland te hoge platformkosten rekenen (tot 15%). We willen dat uw donatie zoveel mogelijk ten goede komt aan de mensen in de townships.

€ 150

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.