Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Hein Offermans

Locatie:

Bergen, Nederland

Wil, een gepassioneerd musicus, kan niet meer werken door een zware vorm van FNS. Alleen behandeling vanuit Nederland kan hem nog helpen zijn leven en de muziek terug te krijgen.

Wil Offermans is 62 jaar en woont al zo’n 15 jaar met zijn vrouw Junko Ueda in Zuid-Spanje. Hij is een gepassioneerd musicus en als fluitist heeft hij de afgelopen 35 jaar over de hele wereld concerten en masterclasses gegeven en een grote staat van dienst opgebouwd. Maar sinds 8 jaar maakt een zware vorm van FNS, een neurologische stoornis, het hem onmogelijk te kunnen werken. Alleen behandeling vanuit Nederland kan Wil nog helpen.


FNS is een nog vrij onbekend neurologisch syndroom. Wil heeft met grote regelmaat zware aanvallen die het hem met name de laatste jaren volkomen onmogelijk maken normaal te kunnen functioneren, laat staan concerten te kunnen doen en te reizen. Geen inkomsten meer en bijna geen steun van de Spaanse overheid. Geen behandelingsmogelijkheden in Spanje. Zijn situatie is inmiddels hopeloos, de aanvallen worden steeds heftiger en langduriger. 

Maar er is hoop: therapie/behandeling via de HSK-groep Woerden, vanuit Nederland. Maar dit traject kost geld, geld dat niet door zijn Spaanse verzekering betaald wordt. 

Geef Wil een kans op genezing en geef hem zijn leven en de muziek terug, help !


Heel erg bedankt !

Hein Offermans, namens Wil, Junko en familie.

€ 12.555

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.