Noodhulp   

Aangemaakt door :

VASILEIOS OF HELLAS

Locatie:

, GreeceDISCLAIMER: Omdat ik niet weet of de Griekse wet speciale toestemming vereist om online geld in te zamelen, kan ik geen donaties accepteren van donateurs of personen die in Griekenland wonen. Doneer in dit geval NIET.


God zegene u allen.


Ik voel me rot dat ik een inzamelingsactie gebruik, maar ik kan niet anders. Voor de Griekse financiële crisis in 2009 nam ik een lening van 127000 euro om een gemiddeld huis te kopen. Daarna daalden de lonen fors, maar stegen de kosten. Ik probeer het te betalen, maar de lening kost 505 euro per maand en mijn salaris is 1100 euro. Mijn vrouw werkt niet en we hebben twee jonge oude kinderen. Op dit punt lopen we het risico ons appartement te verliezen omdat het bedrag aan schulden te hoog is voor mijn inkomen. Ik schreef eens naar pater Ephraim uit Arizona om financiële hulp te vragen en hij antwoordde dat hij geen geld had om mij te geven, maar hij zou bidden dat mijn probleem op een wonderbaarlijke manier zou worden opgelost. Misschien wordt met jouw hulp de vervulling van zijn wens gerealiseerd.


Overweeg alstublieft om alles te doneren wat u kunt. Ik zal een bewijs van lening aanbieden als ik iets krijg dat in de buurt komt van het gevraagde bedrag (waarvan ik weet dat het buitengewoon moeilijk is).


Donaties zullen beschikbaar worden gesteld om mij te helpen mijn lening terug te betalen.


Ik ben dankbaar voor alles wat je kunt geven en ik wens dat God het je honderdvoudig geeft.De jouwe in Christus


Vasileios van Hellas


€ 0 van € 100.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.