Onderdak   

Aangemaakt door :

Ena Omerovic

Locatie:

, Bosnia and Herzegovina

Hallo lieve allemaal,

Ik zou graag denken dat dit bericht uniek zal zijn en dat het zal resulteren als een geweldig idee, in plaats van een mislukking.

Zoals je misschien al hebt gelezen, is mijn naam Ena.

Ik kom uit Bosnië en Herzegovina en ben geboren tijdens de oorlog.

Ik heb mezelf of iemand anders nooit aan mij laten denken als een kind uit oorlogsgebied en verwoest land, maar ik heb mijn best gedaan om in elk aspect van mijn leven voorspoedig te zijn, ook al heb ik talloze familieleden verloren.

Wat ik deed, was een van de beste studenten van mijn klas worden en eerder mijn masterdiploma halen dan de rest van mijn collega's.

Vandaag heb ik een master in internationaal recht.

Ik ging ver weg van mijn geboorteplaats, een klein stadje in Bosnië en Herzegovina, Travnik genaamd.

De stad die ik je kan verzekeren - die je nauwelijks op een kaart kunt vinden. Dat meisje slaagde er echter nog steeds in en overtrof ieders verwachtingen.

Ik heb iets minder dan een jaar in de VS gewoond, terwijl ik 4 banen had.

Het was moeilijk maar ik heb het gehaald.

Ik heb het gehaald en ben in minstens 5 staten geweest.

Na het zien van de VS, wat mijn eetlust opende om nog meer te zien dat de wereld te bieden heeft, solliciteerde ik voor Emirates airline en slaagde als 1 van de 3% succesvolle kandidaten onder 144.000 geregistreerde kandidaten per jaar.

Ik kan met trots zeggen dat ik drie jaar in Dubai heb gewoond en 6 van de 7 continenten heb gezien.

Vandaag ben ik weer thuis. In de stad waar mijn levenslijn begon en waarschijnlijk zal eindigen omdat ik op alle plaatsen in de wereld mijn man hier heb ontmoet.

Hij is nu een man, dan een jongen die zijn moeder verloor waardoor alles in het leven voor hem nog moeilijker werd.

Op 18 september zijn we getrouwd.

We werken allebei, maar in Bosnië moet je inkomen hoger zijn dan je je kunt voorstellen om een lening van de bank te krijgen en een appartement voor jezelf te kopen. Appartement dat 80.000 USD kost.

Ik denk dat dat voor velen van jullie niets is, een verwaarloosbare som. Voor ons zou het de redding van onze problemen zijn.


Zoals het gezegde zegt: "It takes a village" (om ons te helpen ons appartement te krijgen)


Zou jij ons "dorp" hiervoor zijn? :)€ 0 van € 70.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.