Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Help for EveryOne

Locatie:

, Tanzania

Health for EveryOne Foundation is een humanitaire hulporganisatie die lokaal in Tanzania is gevestigd en wordt gerund. Health for EveryOne helpt Tanzaniaanse gezinnen en individuen toegang te krijgen tot gezondheidszorg door hen een basisverzekering te bieden. Momenteel heeft slechts 14% van de bevolking van 55 miljoen Tanzanianen een goede ziektekostenverzekering, waardoor kwetsbare bevolkingsgroepen geen middelen hebben om hun gezondheidsproblemen te behandelen.


De oprichter, de Tanzaniaanse advocaat Erick Chale, kwam op het idee voor de organisatie nadat hij getuige was geweest van de grote behoefte van lokale bewoners om toegang te krijgen tot gezondheidszorg. Erick startte het Save the Life Project om de meest kwetsbare mensen met chronische gezondheidsproblemen te helpen hun ziektekostenverzekering te betalen en zo toegang te krijgen tot gezondheidsdiensten. De vraag is groot, terwijl de middelen laag zijn, en daarom hebben we uw hulp nodig.

Het Save the Life Project heeft lokale individuen geïdentificeerd met hemangioom, een tumor bestaande uit bloedvaten. Haemangioom kan grote klonten onder de huid veroorzaken, die dagelijkse activiteiten zoals eten en drinken kunnen bemoeilijken. Haemangioom kan worden behandeld met sclerotherapie, die de vorming van klonten helpt verminderen. De behandeling duurt meestal maximaal een jaar en vanwege het lange proces is de behandeling te duur voor de meest kwetsbare gezinnen zonder ziektekostenverzekering om ze zelf te betalen.

Het Save the Life Project heeft als doel deze individuen en families te helpen door hen de middelen te geven voor behandeling.

Dit is wat u kunt doen - zelfs een kleine donatie kan het leven van kwetsbare mensen helpen veranderen:

5 USD helpt één persoon 18 dagen lang gratis toegang te krijgen tot gezondheidsdiensten, onder een ziekteverzekeringsovereenkomst.


10 USD helpt één persoon om 36 dagen gratis toegang te krijgen tot gezondheidsdiensten, onder een ziekteverzekeringsovereenkomst.


20 USD helpt één persoon 72 dagen lang gratis toegang te krijgen tot gezondheidsdiensten, onder een ziekteverzekeringsovereenkomst.


50 USD helpt één persoon een half jaar lang gratis toegang te krijgen tot gezondheidsdiensten, op basis van een ziekteverzekeringsovereenkomst.


100 USD zal een persoon helpen om gedurende een jaar gratis toegang te krijgen tot gezondheidsdiensten, onder een ziekteverzekeringsovereenkomst. Met 100 USD kunnen we de sclerotherapiebehandeling voor één persoon voltooien.


De kinderen op de foto's zijn enkele van de geïdentificeerde mensen die onze hulp en behandeling voor hemangioom nodig hebben. De kinderen komen uit gezinnen met een laag inkomen en kunnen de behandeling van hun aandoening niet alleen betalen.

Geen enkele donatie is te klein, help ons alstublieft deze kwetsbare individuele families en individuen te helpen!

Lees meer over Stichting Health For EveryOne op onze Facebookpagina.

Asante sana!


€ 560 van € 1.000
56% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.