Maatschappij   

Aangemaakt door :

Stichting Allerliefst

Locatie:

Zoetermeer, Nederland

Stichting Allerliefst is al ruim 7 jaar actief in het steunen van jonge gezinnen. Ons motto is dan ook "Een goede start voor iedere baby in Nederland" 1op de 10 gezinnen leven op of onder de armoedegrens. Stichting Allerliefst helpt deze gezinnen.

Beste Donateur,


Hieronder ons verhaal:


Lieve mensen,

Helaas moeten we de ruimte na 5 jaar aan de Chroomstraat verlaten. Alles spullen die de afgelopen jaren zijn verzameld moeten dus weg! Omdat we nog geen ruimte hebben en we de huidige ruimte tot het einde van dit jaar hebben doen we een oproep:

Wie heeft er een bedrijfsruimte in/om Zoetermeer per direct beschikbaar? Mochten we geen andere ruimte vinden voor het einde van het jaar zullen we moeten afslanken in andere vorm (Bbybox en andere werkzaamheden) De 5-6 gezinnen die wij wekelijk helpen aan spullen zullen we helaas moeten teleurstellen, MAAR DAT WILLEN WIJ NATUURLIJK NIET!!!


Helaas is onze nachtmerrie werkelijkheid geworden. We hebben geen ruimte meer waar we onder spullen kunnen opslaan. Dagelijks kwamen particulieren en bedrijven spullen brengen en halen, maar we geven niet op.


We hebben daarom besloten om een crowdfunding actie op te zetten om een opslag te kopen of te huren. Help je ook mee?


€ 0 van € 150.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.