Vrouwenemancipatie   

Aangemaakt door :

Markus Guthrie

Locatie:

Skopje, North Macedonia
We werken aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor LGBT-tieners en hun families door middel van vele benaderingen. We bieden mentoren. We werken aan het ontwikkelen van expliciet inclusief beleid en programma's. We leiden professionals op die werken om hun vooroordelen ongedaan te maken en bieden een cultureel bekwaam programma. We pleiten rechtstreeks voor tieners en leren hen om voor zichzelf te pleiten. LGBTQ + Center heeft besteed aan het maken van een veiligere plek voor onze LGBT-tieners.

Impact op lange termijn

Destijds zagen veel mensen de noodzaak van dergelijke groepen niet in, vandaag weten we dat ze levens redden. Aangezien jongeren rond de 13 uitkomen, werken we nu aan het identificeren van de beste manier om problemen van intolerantie op middelbare en zelfs basisscholen aan te pakken. Onze jaarlijkse conferentie en ons mentorprogramma blijven belangrijke hoogtepunten van ons bureau.


Van LGBTQ + Center zamel ik geld in voor een doel waar ik om geef, maar ik heb je hulp nodig om mijn doel te bereiken! Word alstublieft een supporter om mijn voortgang te volgen en te delen met uw vrienden.
€ 0 van € 300
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.