Anders   

Aangemaakt door :

Yuliya Apanasovych

Locatie:

Kyiv, Ukraine

Hallo vrienden,


Er is een oorlog gaande in Oekraïne, zoals u waarschijnlijk al weet. De oorlog is walgelijk, wreed, brengt verschrikkingen voor de meest kwetsbaren. Om te zien hoe mijn land wordt vernietigd, om mijn mensen te zien sterven, om mijn familie te zien lijden en in angst, breekt mijn hart. Voor mijn familie en voor mijn huis heb ik een wapen gepakt en me bij de strijdkrachten van Oekraïne gevoegd. Het leven in Oekraïne is compleet veranderd toen de oorlog begon, mijn vrouw

en ik werden plotseling zonder werk achtergelaten, gedwongen om met ons 6-jarige kind naar het westen te vertrekken. En nu zitten mijn vrouw en mijn zoon in grote problemen, onze kleine spaargelden zijn op en lopen het gevaar huisvesting te verliezen en geen eten te kunnen kopen. Er is niemand om geld van te lenen, mijn ouders zijn gepensioneerd, mijn vrouw is een wees. In de frontlinie, om geld te verdienen, moet je overleven. Er sterven hier echter elke dag soldaten en ik kan elk moment een van hen zijn. Alsjeblieft, zou je zo aardig willen zijn en mijn familie willen helpen deze oorlog te overleven, het zijn de mooiste mensen, ze verdienen de kans. Elke euro hulp telt. Uit heel mijn hart, heel erg bedankt.


Met vriendelijke groeten,

Andrey

€ 25 van € 5.000
0.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.