Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Edwinst van der Sar foundation

Locatie:

Leiden, Nederland

Wij zijn 6 studenten van de Hogeschool Leiden die in samenwerking met de Edwin van der Sar Foundation geld op willen halen voor deze organisatie. Omdat wij dit voor een goed doel doen, is dit alleen mogelijk via donaties of giften, in iedere vorm mogelijk. Als u zou willen doneren zou u ons erg veel helpen

Goedendag,


Een infarct, beroerte of (verkeers)ongeval kan leiden tot blijvend hersenletsel. Het kan iedereen overkomen. Plotseling is alles anders. De acute zorg in Nederland is goed georganiseerd, maar de echte uitdaging begint pas als men thuiskomt na het ziekenhuis en/of revalidatiecentrum. Ondanks de schrik, mogelijke lichamelijke beperkingen en chronische vermoeidheid wil men er alles aan doen om zo goed mogelijk te herstellen. Om uiteindelijk weer mee te kunnen doen in de maatschappij zoals men dat voor het letsel ook gewend was.


Wij zijn 6 studenten van de Hogeschool Leiden die in samenwerking met de Edwin van der Sar Foundation geld op willen halen voor deze organisatie. Omdat wij dit voor een goed doel doen, is dit alleen mogelijk via donaties of giften, in iedere vorm mogelijk. Zou u kunnen doneren dan zou u ons erg veel helpen.

Met vriendelijke groet,

Studenten van de Hogeschool


Bart Zoutendijk

Timber Ens

Robbert van der Griend

Kevin Verweij

Nienke van Dongen

Dennis Vrugt

€ 240 van € 2.500
9.6% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.