Dieren   

Aangemaakt door :

Ramona Abeygunesekera

Locatie:

Šentvid pri Planini, Slovenia

Een dringend pleidooi van alle kattenliefhebbers,


Gisteren kwamen we erachter dat My Suddi girl bloedtransfusies nodig heeft bij <a href="https://www.facebook.com/veterinatacka/?__cft__[0]=AZVKwveZgwHU08_ThIy0SYUQZ8tuJWqxV1X5RrNOdAK9DpNcWhNb2mYVPEfGRXCL4D17EQ_MgZV_PkljA_VcVw5CupxDt-Tdv1oKQyzEMrhMHr4p1iIH5zBr2b5DF0qyt5Q0dVDvVkCA8Tu4ORIiXXFdI-Hc_NFvNrN5HrzJTouSZ6dNoeQj1qTNbxMlHSu9LuM&__tn__=kK-R" target="_blank" style="background-color: transparent; color: var(--accent);">Veterina in trgovina Tačka</a> Šentjur, Slovenië. Ze heeft bloedarmoede en heeft geen rode bloedcellen in haar lichaam. Ze heeft een paar keer bloedtransfusies nodig in Tačka. Alleen om te beginnen met de eerste transfusie kost het minimaal 400 euro. Volgens de dierenarts gaat dat veel meer kosten dan een paar transfusies en ziekenhuiskosten. Ze moet in Tačka blijven en daar behandelingen krijgen totdat ze beter wordt.


Ik heb geen baan en mijn man kan het niet betalen. Dit is een vriendelijk verzoek van jullie allemaal, om op welke manier dan ook te helpen om het leven van mijn Suddi-meisje te redden. Zonder bloedtransfusies haalt ze het niet. Het hebben van 5 andere huisdieren in huis maakt het momenteel financieel moeilijk.


Ik kom woorden tekort en ik weet niet hoe ik dit geld moet vinden. Ik kan nu niet helder nadenken. Ik ben op zoek naar alle hulp die ik nu kan krijgen.

U kunt contact opnemen met Tačka Šentjur en de legitimiteit van deze campagne controleren. Mijn Suddi-meisje en ik zullen enorm dankbaar zijn als we geld kunnen vinden om haar leven te redden. Als ik het geld kan vinden en met haar behandelingen kan beginnen, zal ik de dierenartsrekening van Tačka laten zien aan iedereen die het wil zien.


Ik wil haar niet opgeven. Help alstublieft!

€ 295 van € 1.000
29.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.