Noodhulp   

Aangemaakt door :

Valentina Kahmann

Locatie:

, India

! - Help Saif Overleven Covid . -!

Saif is een edelsteenverkoper, die ik ontmoette tijdens mijn reizen in Nepal. Als gevolg van de huidige pandemie kwam hij vast te zitten in India en maakte hij een reeks moeilijke gebeurtenissen door waardoor hij veel worstelde om te overleven in deze pandemie.


De verkoop van zijn “kostbare edelstenen”, zoals hij ze altijd noemt, :) is niet voldoende om te leven. Ik wilde hem daarom steunen met die kleine fondsenwerving die hem direct zal bereiken.


Voor meer informatie over zijn pad en zijn situatie kunt u mij een e-mail sturen. Elke euro kan hem helpen en ik ben u in de ziekenboeg over zijn vorderingen. Als het gewaardeerd wordt, kunt u ook rechtstreeks contact met hem opnemen.


Ik denk dat we allemaal worstelen onder de huidige maatregelen, maar de fundamenten van sommige mensen zijn volledig verwoest. Die mensen hebben nu wat hulp nodig. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te lezen en een heerlijke, magische rustdag hebt gewenst!


-> Als er interesse is om een aantal van zijn edelstenen te kopen, ben je van harte uitgenodigd om me daarvoor een sms te sturen.

€ 20 van € 500
4% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.