Help Rika leven met een behandeling in Duitsland.
Help Rika leven met een behandeling in Duitsland.
Help Rika leven met een behandeling in Duitsland.
Netherlands, Netherlands
Maatschappij
Start geldinzamelactie
€0.00 0.00%
van €25,000.00
gesloten

Deel pagina via:

.Wij van Streekomroep midden Friesland zamelen ieder jaar geld in voor een persoonlijk goed doel. Dit jaar willen wij Rika helpen een jonge vrouw van net 30 jaar met vier jonge kinderen in de leeftijd van 2 tot 7 jaar. Rika is al drie jaar aan het vechten tegen een ernstige ziekte, namelijk A.M.L. Dit is de ernstigste vorm van leukemie ook wel bloed of beenmergkanker genoemd. Nu is ze drie jaar en 6 chemokuren verder maar de leukemie komt steeds weer terug. De behandelingen die wij in Nederland kennen werken niet zodanig goed dat ze weer zou kunnen genezen. De artsen kunnen hier in Nederland dan ook niets meer voor haar doen en hebben haar opgegeven. Echter accepteert ze dat niet en is gaan zoeken of er nog andere behandelingen zijn die haar nog kans geven op genezing of er in ieder geval voor kunnen zorgen dat haar leven nog een paar jaar langer gerekt kan worden zodat ze nog zoveel mogelijk tijd met haar kinderen kan doorbrengen. Nu is er een kliniek in Duitsland welke een nieuwe behandelmethode heeft ontwikkeld. Deze methode geeft haar kans om haar leven flink te rekken en als het goed aanslaat zelfs te genezen. Met deze methode word geen chemotherapie gebruikt. Er worden goede cellen afgenomen uit haar beenmerg welke voor de weerstand zijn. Deze cellen worden zo aangepast en gekweekt dat ze de kankercellen in het beenmerg herkennen en opruimen. in principe word dus haar weerstand opnieuw geleerd hoe het verkeerde cellen kan opruimen. iets wat een gezond lichaam zoals bij u of ons standaard doet. wanneer dit goed werkt kan ze genezen Dit zou voor haar maar ook vooral voor haar kinderen geweldig zijn. Streekomroep midden Friesland gaat zich dan ook inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat Rika naar Duitsland kan voor deze behandeling. We verloten onder alle personen die een gift doen voor Rika een aantal diner bonnen.We zullen eind februari de uitslag van de opbrengst bekend maken via ons radiostation welke te ontvangen is op 106.20 FM via Tunein en de stream welke te vinden is op www.somfradio.tk. Namens Rika en haar kinderen en namens ons erg bedankt!

U mag natuurlijk ook zelf rechtstreeks een gift storten op haar rekeningnummer welke hieronder staat t.a.v. Bosma.


                                                                         Het rekeningnummer waar u uw gift op kunt storten is:

                                                                                                         NL80INGB0704186667

                   Zet bij uw storting uw postcode en huisnummer zodat wij u kunnen benaderen wanneer u een dinerbon heeft gewonnen.


    we zullen eind maart bekend maken hoeveel er is opgehaald en wie de diner bonnen hebben gewonnen via facebook en Streekomroep midden Friesland te ontvangen via FM 106.20  (tenzij u dat natuurlijk niet wilt)

    We hopen dat er veel mensen en bedrijven zijn die Hendrika willen helpen. Bij genoeg deelname worden er 5 diner bonnen verloot twv 100€.