Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Sidney van Vliet

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Hallo aan allen die deze twee mooie in nood verkerende bedrijven een warm hart toedragen.


Het restaurant Rafi en café Palm Springs verkeren in financiële nood door de aanhoudende crisis.

Door langdurig verplicht gesloten te moeten zijn in verband met de Corona maatregelen is het onmogelijk hun hoofd boven water te houden.

De kosten lopen allemaal door en worden lang niet geheel door de overheid tegemoet gekomen.


Rafi, een klein restaurant voor Italian food. Hier kun je heerlijke pizza's, pasta's en andere gerechten bestellen. In de zomer heeft hij een heel leuk terras voor de deur. Hier kan je heerlijk eten of genieten van een glaasje wijn.


Palm Springs, een leuk café in de Jordaan in Amsterdam. Hier kun je terecht voor een heerlijk koud biertje of als je van wat speciaals houd een likeurtje van de plaatselijke destilleerderij "van Wees". In de zomer ook een heerlijk terras voor de deur.


Het zou toch ontzettend jammer zijn als deze twee ondernemers hun deuren voor goed zouden moeten sluiten. Ze brengen samen zoveel gezelligheid en houden de buurt levendig. Ze zijn heel betrokken bij de buurt en de mensen die hier wonen.


Help alstublieft mee om deze mooie bedrijven te behouden voor in de Amsterdamse Jordaan.

Hoe groot of klein uw donatie ook is alles wordt gewaardeerd en komt goed terecht.

Alvast bedankt voor uw betrokkenheid.

€ 1.145

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.