Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Stichting Platform Katendrecht

Locatie:

Rotterdam, Nederland

Help Stichting Platform Katendrecht de winter door!


Aan de Tolhuislaan 111 te Rotterdam komen jaarlijks tientallen kinderen uit de wijk Katendrecht om zich verder te ontwikkelen op kunst en cultureel vlak. De kinderen kunnen werken aan hun talenten op het gebied van kunst, cultuur en sport, werken aan hun sociaal emotionele vaardigheden en competenties en krijgen indien nodig de noodzakelijke hulp en begeleiding.


Helaas is ons pand op een aantal punten zwaar verouderd en de stijgende energieprijzen maken dat we niet langer met onze enkele beglazing de winter door kunnen komen. Hiervoor hebben we uw hulp hard nodig! We hebben namelijk nieuwe kozijnen nodig met dubbele beglazing, nieuwe buitendeuren met dubbele beglazing en een heuse centrale verwarmingsinstallatie. Momenteel hebben wij namelijk helemaal geen verwarmingselement en gebruiken we hiertoe heaters.


We hopen met de crowdfunding de nodige aanpassingen te kunnen verrichten, zodat de kinderen in een aangenaam pand en binnenklimaat verder aan hun talenten en toekomst kunnen bouwen. Wij hopen op uw vrijgevige bijdrage en zullen hiertoe onze dankbaarheid tonen door middel van een heuse Katendrechtse Hall of Fame. Dus wilt u op de Hall of Fame (lees kunstwerk door de kinderen gemaakt van uw namen) vermeld dan uw naam bij de donatie. Alvast heel erg bedankt! Namens de kinderen van Katendrecht.


Liefs,


Team Platform Katendrecht

€ 1.575 van € 21.125
7.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.