Sport   

Aangemaakt door :

Oxygen - U.S.D.A.

Locatie:

Maastricht, Nederland

Wij zijn geplaatst voor de twee grootste wereldkampioenschappen die er bestaan in de danswereld namelijk World of Dance & Hiphop International! Wij hebben jullie (financiële) steun hard nodig om deze droom in vervulling te laten gaan! Je kunt ons helpen door een donatie te doen! Alle kleine beetjes helpen!

Lieve supporters,


Wij zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met verschillende wedstrijden, tv shows, optredens en ontwikkeling van onze dansers! Nu is het tijd voor de volgende stap!


Wij mogen NL vertegenwoordigen op de twee grootste wereld kampioenschappen in de danswereld namelijk World Of Dance en Hiphop International in Amerika! Bij deze reis komen veel kosten kijken. Zo dragen we zelf zorg voor:

  • vliegtickets
  • verblijf
  • eten en drinken
  • entreegeld
  • kostuums

Wij zijn per persoon zo'n 3000 euro kwijt en we gaan met 13 dansers in totaal. We spreken dus over een totaal kostenplaatje van plus minus 40.000 euro. Wij spenderen elk moment dat we hebben aan trainen waardoor we uiteraard iets minder vaak kunnen werken en het dus moeilijk is om dit te kunnen bekostigen. 


Daarom proberen we via deze weg een deel van onze reis bij elkaar te krijgen!


Wij hebben veel bereikt in de danswereld de afgelopen jaren. We hebben verschillende titels op onze naam staan zoals:

  • Nederlands, Europees en Wereldkampioen bij IDO 
  • Winnaar Adults Crew HHI Netherlands 2018
  • Winnaar Mini Crew HHI Netherlands 2019
  • Winnaar Dance As One 2018

We willen ons talent nu gaan laten zien buiten Nederland! 


We zouden het geweldig vinden als we mede dankzij jou deze droom waar kunnen maken! Je kunt ons helpen door een donatie te geven. Alle kleine beetjes helpen en iedere vorm van hulp is welkom!


Heb je als bedrijf of particulier de interesse om ons te sponsoren, een samenwerking aangaan of ons voor een optreden boeken? Ook dat kan! Neem contact op via: [email protected] en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!


Heel veel liefs,

Oxygen


Bekijk hier een van onze recentie video's:

https://www.youtube.com/watch?v=T5Gd9sYGQ0k


€ 0 van € 20.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.