Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Arista Kusumastuti

Locatie:

Denpasar, Indonesia

Onze lieve vader Maryanto (54 jaar oud) woont met zijn vrouw en drie kinderen op Bali en is een gezonde man die gezond eet en sport. In zijn dagelijks leven runt hij een traditionele Indonesische Batik textielfabriek, die hij zelf vanaf de grond heeft opgebouwd. Hij is een geliefde werkgever die zijn werknemers een eerlijk loon geeft om hun gezin te onderhouden. Sinds de COVID-19-crisis heeft de fabriek echter een inkomen verloren en is het voor ons gezin moeilijker geworden om financieel rond te komen.


Tot overmaat van ramp kreeg onze vader in mei duizeligheid en moeite met spreken en slikken en werd kort daarna de diagnose beroerte gesteld. Ondanks zijn behandeling (DSA en fysiotherapie) verslechterde zijn toestand snel en kan onze vader niet meer praten, lopen, eten of zelfs water slikken. Zijn lichaam is verlamd . Tijdens dit achteruitgangsproces leed onze vader ook aan vochtophoping in de hersenen en verloor hij volledig zijn bewustzijn. Hij werd geopereerd om twee katheters in zijn hersenen in te brengen die de vloeistof naar de maag transporteren. De dokter had geen verklaring voor deze ophoping van hersenvocht, omdat de hersenscans goede resultaten lieten zien. Zijn arts gaf de situatie op en besloot hem naar huis te sturen.


In plaats van onze geliefde vader op te geven, besloten we hem naar de beste neurochirurg van de stad te brengen en deze chirurg ontdekte dat onze vader vier zeldzame lymfoomtumoren in zijn hersenen heeft die elke dag groter worden. Helaas bleek dat het eerste ziekenhuis vanaf het begin een verkeerde diagnose had gesteld. De chirurg verwijderde vervolgens enkele van de tumoren door middel van een operatie, maar bestraling en chemotherapie zijn nodig om onze vader volledig te genezen.


Tot nu toe hebben we alle ziekenhuiskosten betaald met ons spaargeld en met de hulp van vrienden en familie. Helaas vergoedt de Indonesische ziektekostenverzekering niet veel , en worden de komende operaties, bestraling en chemotherapie helemaal niet vergoed. Ik hoop dat dit ziekenhuis het laatste ziekenhuis is waar onze vader zal worden opgenomen en dat hij aan het einde naar huis kan gaan en regelmatig chemotherapie en bestraling kan doen om de tumoren in zijn hersenen te bestrijden. Het is met grote schaamte dat we uw hulp moeten vragen om de komende medische kosten van ongeveer 22.000 euro te betalen om onze vader in leven te houden zodat hij hopelijk weer zelfstandig kan eten, praten en bewegen.


We zijn je voor altijd dankbaar en dankbaar,


Vriendelijke groet,


Maryanto's familie


Onze vader heeft vier zeldzame lymfoomtumoren in zijn hersenen die elke dag groter worden. Helaas bleek dat het eerste ziekenhuis vanaf het begin een verkeerde diagnose had gesteld. De chirurg verwijderde vervolgens enkele van de tumoren door middel van een operatie, maar bestraling en chemotherapie zijn nodig om onze vader volledig te genezen.
€ 0 van € 22.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.