Dieren   

Aangemaakt door :

Stichting Zie-Zoö

Locatie:

Volkel, Nederland

Stichting Zie-Zoö is een zgn. ANBI-stichting, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Stichting Zie-Zoö heeft een samenwerkingsverband met Dierenpark Zie-ZOO en met het Regionaal Autisme Centrum. Stichting Zie-Zoö, Dierenpark Zie-ZOO en het Regionaal Autisme Centrum vormen samen het dierenpark aan de Zeelandsedijk 12B te Volkel.

De enthousiaste vrijwilligers van Stichting Zie-Zoö werken mee met alle werkzaamheden binnen het dierenpark. De doelstellingen van de stichting zijn: Het opwekken van interesse, bezorgdheid en steun voor de dieren- en plantenwereld door middel van voorlichting en educatie. Het fokken van dieren voor een gezond dierenbestand en voor herintroductie in het wild door middel van uitzettingsprogramma’s. Het instandhouden van zeldzame rassen en plantensoorten.


Dierenpark Zie-ZOO is de enige zorgdierentuin van Nederland, en wordt mede gerund door mensen met autisme. Het is erg moeilijk om ons werk goed te doen omdat de coronacrisis grote financiële gevolgen heeft voor onze dierentuin. Daarom is alle hulp welkom.


HELP JE MEE?


Voor meer info: www.dierenparkziezoo.nl

of kijk op www.zie-zoo.nl

of kijk op onze facebookpagina

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.