Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Seats2meet Amersfoort CS

Locatie:

Amersfoort, Nederland

Wij zitten in zwaar weer. Onze activiteiten en omzet zijn compleet stilgevallen door Corona. Onze veerkracht en vertrouwen zijn groot, maar we kunnen wel jullie steun gebruiken. Om het hoofd boven water te houden en weer op te starten om onze ontmoetingslocatie én bewustzijnspodium Speel-Veld weer leven in te blazen!

Wie had begin 2020 kunnen bedenken dat ons bloeiende bedrijf compleet tot stilstand zou komen… Wij hadden hier in ieder geval op geen enkele manier rekening mee gehouden. Het is vreemd, bizar, bijzonder, onzeker en uitdagend. En stil op de locatie…


Maar Corona heeft dan wel veel stilgelegd, wij hebben niet stil gezeten en zijn zeker niet gevallen. Ons ondernemersbloed, creativiteit, innovatiekracht zijn al heel snel weer gaan stromen! En we hebben inmiddels een mooi en duidelijk plan om onze locatie weer snel ‘tot leven te wekken’ en future-proof te maken. Zodat we ook in de toekomst onze missie vorm kunnen blijven geven: het faciliteren van ontmoetingen! 


Wij ontwikkelden de afgelopen weken de ‘hybride meeting’: een mix van fysiek en virtueel ontmoeten. 


In deze vorm van samenkomen kun je nog steeds de kracht van de echte fysieke ontmoeting ervaren en tegelijkertijd ook een (grote) groep online laten aanhaken. Door online en virtueel te combineren, ontstaat een mooie nieuwe vorm met veel mogelijkheden!


Wij willen de hybride meeting zo snel mogelijk aan onze klanten gaan aanbieden. Om dit te realiseren, moeten we vooral op technisch vlak een aantal investeringen doen. Denk aan de aanschaf van goede camera’s, microfoons en schermen. 


Degene die ons kennen, weten dat we in 2019 net een jaar van grote investeringen (uitbreiding met de derde verdieping met o.a. onze ruimte Speel-Veld) achter de rug hebben. Dat hebben we allemaal met eigen middelen kunnen doen, maar dat maakt dat we geen vet meer op de botten hadden en nu dus geen ruimte hebben om opnieuw te investeren. 


Daarom kunnen we jouw hulp gebruiken! 


We bieden je de mogelijkheid om ons op verschillende wijze te steunen: Optie 1: Vrijwillige donatie - elk bedrag is welkom

Optie 2: Doneer 100 euro en zet je favoriete spreuk op een stoel bij ons in de lounge. Elke witte stoel wordt van een spreuk /quote/ gedicht voorzien met een stijlvolle sticker.

Optie 3: . Doneer meer dan 250 euro en we gaan met je in gesprek waar jouw quote het mooiste past bij ons op de locatie (meerdere stoelen, het toilet of als je heel gul bent wel een zaal :)


Iedereen die een donatie doet wordt vermeld op ons dankbord dat een mooi plekje krijgt op onze locatie.


Bovendien komt iedereen die ons steunt (voor welk bedrag dan ook) op ons dankbord op een centrale plaats in de locatie!


€ 0 van € 10
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.