Maatschappij   

Aangemaakt door :

Het Goeie Doelen Winkeltje

Locatie:

Delft, Nederland

Help! Na 27 jaar dreigt het doek definitief te vallen voor ‘t Goeie Doelen Winkeltje! Zonder jullie hulp gaan we simpelweg de eindstreep van de coronacrisis niet halen. Eventuele steun vanuit de overheid komt voor ons waarschijnlijk nét te laat. De bodem van de spaarpot is bereikt. We kunnen de vaste lasten niet meer betalen! We hebben duizenden goede doelen kunnen ondersteunen dankzij de spullen die jullie brachten en de aankopen in de winkel. Voor het eerst in de geschiedenis zijn we zélf het doel geworden, dat valt ons zwaar, maar we vertrouwen opnieuw op jullie betrokkenheid. In ieder geval de komende 3 maanden de winkel behouden, dat is ons doel. Dat zou fantastisch zijn!

We willen ons werk zo graag voorzetten. Stichting Goeie Doelen Delft is uitgegroeid tot een organisatie met veel connecties en ervaring m.b.t. wereldwijde noodhulp, met name voor kinderen. Die expertise mag niet verloren gaan. Juist nu en in de nabije toekomst zal er een meervoud aan hulp nodig zijn in landen en gebieden waar corona een verwoestende uitwerking heeft gehad. Namens alle vrijwilligers een hartenkreet: Help ons blijven helpen!


€ 7.625 van € 7.500
101.7% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.