Dieren   

Aangemaakt door :

Stg Dierenhulpdienst Nederland

Locatie:

, Nederland

Reptielenopvang Zwanenburg draait al enige tijd zonder inkomsten, Gelukkig beginnen de ritten nu weer, maar het duurt nog enige tijd voordat dat weer inkomsten genereert.

Stichting Dierenhulpdienst Nederland (beter bekend als Reptielenopvang Zwanenburg) is een calamiteiten dierenambulance met 4 dierenambulances, deze worden ingezet bij calamiteiten en voor diervervoer binnen een groot deel van Europa. Daarnaast is onze basis in Zwanenburg een opvangcentrum voor reptielen en arachniden , diergroepen die onder een flink deel van de bevolking iets minder populair zijn. Juist daarom vangen wij ze op en omdat het dieren zijn die niet zelf gevraagd hebben om als hobbydier gehouden te worden.

Omdat deze dieren afhankelijk zijn van warmte en speciale lampen , zijn onze kosten enorm hoog. Normaal verdienen we met diervervoer binnen Europa, maar dat is nu vanwege de corona crisis geheel stil gelegd, waardoor onze inkomsten al sinds maart NIHIL zijn.

Help ons dieren helpen!

Namens de dieren bedankt!

€ 685

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.