Wens   

Aangemaakt door :

Nina Khachatryan

Locatie:

Moscow, Russia

Hallo mijn lieve vrienden! Mijn naam is Nina, ik ben 29 jaar oud, woon in Moskou, Rusland met mijn moeder, vader en oma. Ik ben video-editor en werk als freelancer. Ondanks mijn gezondheid denk ik dat mijn leven vol liefde, geluk en harmonie is. Ik realiseerde me dat er niets belangrijker is dan gezondheid toen ik het verloor.


Ik heb epilepsie. Maar ik denk niet dat het een groot probleem is. Toen ik zes maanden oud was, werd ik ziek en niemand weet wat. Ik kon niet ademen, was verbonden met kunstmatige ventilatie. Ik lag 9 dagen in coma, de dokters gaven geen kans. Maar er is een wonder gebeurd en ik leef nog steeds.


Ik had een vriend en we gingen trouwen. Maar toen hij erachter kwam dat ik gezondheidsproblemen had, verliet hij me. Ik voelde me depressief, het was heel onverwacht voor mij. Nu ben ik single en veel gelukkiger dan ooit.


Er is zoveel te vertellen over mijn gezondheid, maar ik wil je hoofd niet belasten. Als je de details wilt weten, neem dan gerust contact met me op via e-mail ([email protected]) en ik zal je zeker alles vertellen.


Ik heb maar één droom: mijn ouders helpen. We hebben een enorme schuld - 920000 USD (het is ongeveer 784000 EUR). We zijn onze vrienden, familieleden en banken iets verschuldigd. Onze vrienden en familieleden verwachten geen terugkeer, maar ik denk dat we ze hun geld moeten teruggeven.


Beste vrienden, hartelijk dank voor uw aandacht en hulp. God zegent jou en je familie. Houd in gedachten - familie is het belangrijkste in ons leven. Zorg goed voor jezelf en je dierbaren. Tot ziens!

€ 0 van € 784.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.