Educatie   

Aangemaakt door :

NELSON ANYADI

Locatie:

Hohoe, Ghana

HELP NELSON MET HET FINANCIEREN VAN ZIJN TWEEDE GRAAD IN FINANCIERING EN BOEKHOUDING.


Ik ben Nelson Anyadi, een assistent-pastor en afgestudeerd in Accounting.


Ik heb met succes mijn universitaire diploma- en diplomacursussen gefinancierd met fondsen van de nationale dienst.


Direct na mijn afstuderen heb ik ongeveer vier jaar als College Principal gediend en later kwam ik in contact met Vodafine Ghana.


Maar ook dat contract liep een paar maanden geleden af; terwijl ik mijn partner Pastor assisteer, zoek ik naar een nieuwe baan.


Hoewel ik er altijd op uit was om door te gaan met mijn 2nd Degree-programma, kon ik er niet voor sparen en ook nergens anders geld vandaan halen.


Het weinige geld dat ik spaarde, werd gebruikt om mijn studentenlening te betalen. Maar mijn familieleden klaagden over ontberingen toen ik hen benaderde.


Mijn naaste - mijn moeder (mijn vader is al overleden), is ook met pensioen. Andere relaties beweren dat ze krappe budgetten hebben voor hun gezin.


Maar nu, zelfs met een nieuwe baan, moet ik nog steeds de betaling van mijn kolossale studentenlening betalen. Dus ik val nederig op dit fondsenwervingsplatform voor hulp.


Volgens mijn schattingen zou dit bedrag al mijn cursuskosten, accommodatie en onderhoud moeten dekken.


Voor transparantie en verantwoording heb ik hieronder mijn persoonlijke contactgegevens vermeld waarmee ik kan worden bereikt door iedereen die meer waarheden over dit verhaal wil weten voordat hij helpt:

TELEFOON / WHATSAPP: <a href="tel:+233240337585" target="_blank">+233240337585</a> / <a href="tel:+23320177280" target="_blank">+23320177280</a>

GMAIL: <a href="mailto:[email protected]" target="_blank">[email protected]</a>


Ik zal snel kopieën van mijn certificaten sturen om mijn huidige kwalificatieniveau te bewijzen als ze worden gevraagd.

Om ook te laten zien hoe waar dit is, beloof ik om rekeningen, kwitanties en academische certificaten of resultaten van dit postdoctorale programma na een succesvolle afronding beschikbaar te stellen.


Ik verzoek nederig dat iedereen die hierop ingaat, zijn of haar uiterste best doet om wat geld aan te bieden en te delen met anderen die ook financieel kunnen helpen, om $ 200.000 in te zamelen voor mijn postdoctorale programma.


Nogmaals, ik ben altijd beschikbaar en altijd bereid om gecontacteerd te worden door iedereen die hier meer zeker van wil zijn voordat hij aanbiedt om te helpen. Bij voorbaat dank voor uw hulp en God beloont u rijkelijk.

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.