Noodhulp   

Aangemaakt door :

Elena Huskova

Locatie:

, Afghanistan

Hallo, ik ben Elena. Onlangs kwam ik een bericht tegen in een Facebook-groep waar een Afghaanse burger om hulp vroeg: sinds de Taliban-overname, en door de aanhoudende instabiliteit en het conflict, zijn veel burgers gedwongen het land te verlaten. Zoals vele anderen, hoe meer Nazir in Afghanistan blijft, hoe meer zijn toekomst en leven op het spel staan. Desondanks hebben NGO's een massale toestroom van noodoproepen van Afghanen, en de meeste landen hebben strikte immigratievereisten voor werkvisa en asielzoekers. Kortom, de mogelijkheden om Afghanistan te verlaten zijn laag.


GOED NIEUWS: SAMEN KUNNEN WE NAZIR HELPEN OM IN HET BUITENLAND TE STUDEREN


Na uitgebreid onderzoek heeft Nazir eindelijk een beurs gekregen aan de European Leadership University in Cyprus, tegen een aanbetaling van €1200 collegegeld. Hij slaagde erin om in zijn vlucht- en visumkosten te voorzien, maar heeft steun nodig om de kosten van de universiteit te dekken.


Ik geloof dat we samen dit kleine bedrag snel kunnen inzamelen en zorgen voor een betere toekomst die deze persoon verdient, waar zijn burgerrechten en mensenrechten worden gerespecteerd. Dit geeft Nazir ook de kans om te zoeken naar nieuwe manieren om zijn familie in Afghanistan vanuit een veiligere plaats te helpen.


ALLEEN KUNNEN WIJ, SAMEN ZIJN WIJ ONOVERWINNAAR!


Deze fondsenwerving is ook voor ons een kans. Een herinnering aan hoe krachtig we zijn als we samenwerken, hoeveel er kan worden gedaan als iedereen een klein beetje doet. We verdienen het allemaal om in een wereld te leven waar iedereen elkaars rug heeft, waar niemand achterblijft.


WAT KAN JE DOEN


Voel je vrij om bij te dragen zoals je wilt! Je kunt het verhaal van Nazir doneren of delen op sociale media, of met je vrienden en familie.


IK ZORG ERG OM TRANSPARANTIE


Op deze pagina vindt u nuttige bewijzen en bewijzen. Als u liever dubbelcheckt voordat u een donatie doet, kunt u de website van de universiteit bezoeken op https://elu.edu.tr of contact met hen opnemen via [email protected]


Daarnaast wil ik aangeven dat het ingezamelde geld rechtstreeks naar de universiteit zal worden gestuurd, als betaling van de vergoeding namens Nazir.


Geen zin om te doneren op dit platform? Maak je geen zorgen, dat respecteer ik! U kunt contact opnemen met Nazir via [email protected] en hem direct vragen hoe u kunt helpen. Je kunt hem ook vragen om zijn Facebook-profiel en elk ander nuttig contact te delen.


Tot slot, als je wilt helpen maar vragen hebt, kun je me bereiken op [email protected]


WIJ STIJGEN OP DOOR ANDEREN OP TE HEFFEN


Als we iemand helpen, geven we hem de kracht en de stabiliteit om zijn familie en vrienden te helpen. Ik ben ervan overtuigd dat achter elk klein gebaar altijd een onbeperkt potentieel zit. Dit is de reden waarom zelfs een kleine donatie veel krachtiger kan zijn dan je zou denken.


Dus verspreid uw stem, doneer, hoe u ook wilt doorgaan, uw bijdrage zal echt een verschil maken!

€ 1.050 van € 1.200
87.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.