Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Mavis Owusu

Locatie:

, Ghana

Mag ik uw aandacht alstublieft ...

 Nadia is 20 jaar en woont in de stad Accra in Ghana. Ze is al een tijdje opgenomen in het ziekenhuis dat onze hulp inroept.


 Ik ben in tranen terwijl ik nu typ ...


 Ze vecht nog steeds voor haar leven zoals je nu leest. En de beste manier om haar te steunen is door te doneren-JA

 Het doel is om de financiële last van haar medische rekeningen, lopende en verdere behandeling en kosten van levensonderhoud te verlichten, zodat ze kan rusten en zich kan concentreren op herstel.


 Dit is de enige manier waarop we haar kunnen vertellen dat ze niet alleen is en dat ze dat ook nooit zal zijn. Wij, haar vrienden, collega's, vrienden, sympathiseren kunnen haar verzekeren dat het lot van haar familie niet in onzekerheid zal worden gelaten. Dit is de beste steun die we haar familie kunnen bieden, zowel emotioneel als financieel.


 Terwijl we onze diepste medeleven betuigen, verzoeken we iedereen haar te helpen met uw genereuze donaties, aangezien geld het laatste is waar haar familie zich op dit moment zorgen over zou moeten maken.


 Ik hoop dat je overweegt om alles te doneren om de familie te helpen om Nadia's behandeling te ondersteunen.


 God zegene ons allemaal. Je kunt haar bekijken op Facebook: Venus Chillup

€ 25 van € 20.000
0.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.