Sport   

Aangemaakt door :

cino oosterhof

Locatie:

Eindhoven, Nederland

- Winnaar World of Dance ANTWERPEN - Europees kampioen Hip Hop Unite - Wereld kampioen Hip Hop Unite - Nederlands kampioen Hip Hop Unite - Winnaar World of Dance Eindhoven - Nederlands kampioen Hip Hop international

Hiii allemaal, 


Ik ben Cino Oosterhof en ik ben 16 jaar oud. Ik heb een hele grote passie, namelijk dansen. Ik dans al jaren. Sinds september 2018 dans ik bij de dansgroep C-FAM.


Ik heb samen met C-FAM al veel prijzen gewonnen. Twee weken geleden zijn we Nederlands kampioen geworden en we zijn nu officieel gekwalificeerd. WIJ MOGEN NEDERLAND VERTEGENWOORDIGEN BIJ DE WERELDKAMPIOENSCHAPPEN IN AMERIKA!!

Wij zullen eerst deelnemen aan World of Dance in Los Angeles, en vervolgens zullen wij deelnemen aan Hip Hop International in Phoenix. 


Ik vind het geweldig dat ik de kans krijg, om op het grootste danspodium ter wereld, tussen de beste dansers, te staan.

Dit is voor mij echt een droom die (hopelijk) werkelijkheid wordt. 


Helaas worden wij niet gesponserd en moeten wij alles als dansers zelf betalen. Voor een 16 jarige jongen, die dansen combineert met het VWO, is deze reis bijna niet te betalen. 

Daarom heb ik jullie hulp hard nodig! Alle kleine beetjes helpen. 


Help jij mij mijn droom te verwezelijken? 


Alvast heel hartelijk bedankt!!!! 


Cino

€ 50 van € 2.500
2% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.