Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

kalle klijnsma

Locatie:

Uganda, Uganda

Samen met het ARHC in Hilversum ga ik 2 weken lang vrijwilligerswerk doen in Oeganda. Ik vraag u  om mij te helpen ontwikkelingshulp te bieden. Wilt u mij helpen met een donatie? Zodat ik in februari 2020 samen met de organisatie Travel Inventive op expeditie naar Oeganda kan. Lees mijn persoonlijk verhaal hieronder.

Wie ben ik?

Ik ben Kalle Klijnsma, 15 jaar oud en ik zit in 4 VWO van het Roland Holst College in Hilversum.


Wat ga ik doen in Oeganda en met wie?

Mijn school organiseert samen met de organisatie Travel Inventive in februari 2020 een expeditie naar Oeganda, Afrika. Nadat ik dit hoorde, heb ik mezelf meteen opgegeven door middel van een motivatie brief en ben ik uitgekozen om deel te nemen aan deze expeditie.

Ik maak deel uit van een groep van 20 scholieren en 2 begeleiders van mijn school en met hun gaan we twee weken lang in Oeganda vrijwilligerswerk doen en ontwikkelingshulp bieden.


Wat doet Travel Inventive in haar ontwikkelingsprojecten voor scholieren in Oeganda?

Travel Inventive wisselt het doen van projecten af met sport & spel met de lokale bevolking. De projecten in Oeganda zijn heel divers, net als het land zelf. Als groep breng je bezoeken aan lokale projecten en bied je ondersteuning in de programma's die de lokale bevolking stimuleren om op eigen benen te staan. Tijdens het verblijf bij de lokale bevolking overnacht je back to basic zonder stromend water of elektriciteit. 


Wat leer ik er van?

Tijdens de reis wissel ik vrijwilligerswerk af met verschillende lokale projecten en thema's, ontmoet ik de lokale bevolking en zie ik ook nog eens wat van het land en haar dieren.

Voor mij zal deze reis, de voorbereiding ervan, het inzamelen van voldoende geld en het ontwikkelingswerk zelf ter plekke en het ontmoeten van de lokale bevolking en de andere cultuur en levensstandaard echt een onvergetelijke, indrukwekkende en zeer leerzame ervaring zijn in mijn leven.


Deel deze actie!

Zou u mij en de community's in Oeganda alstublieft willen steunen? Zo ja? Heel, heel erg bedankt!

Met het delen van deze pagina onder uw vrienden, kennissen en contacten zou u mij ook ontzettend helpen aandacht te vestigen op dit ontwikkelingswerk in Oeganda en om het geld dat er nodig is in te zamelen om deze expeditie voor mij mogelijk te maken.

€ 1.030 van € 2.000
51.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.