Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Mihaela M. Adina

Locatie:

Iași, Romania

Hallo allemaal!


Mijn naam is Mihaela M. Adina. Ik hou van lesgeven en zingen, mijn passie is onderwijs. Ik heb veel van mijn tanden en bijna al mijn kiezen verloren. Ik zal er niet omheen draaien. Dit heeft een grote invloed gehad op mijn vermogen om mezelf te presenteren en levens aan te raken zoals ik dat graag doe.


ik moet een uitgebreid werk ondergaan, waaronder verschillende operaties, extracties, wortelreparaties en veel implantaten. Het kost ongeveer € 11.370 en ik geloof in wonderen, dat grote harten vol liefde met mij de handen ineen zullen slaan en het waarmaken.


Ik ben er volledig van overtuigd dat als we onze krachten bundelen, we erin zullen slagen om dat bedrag bij elkaar te krijgen. Help me daarom mijn tanden te repareren, zodat ik met een glimlach en vrijmoedigheid naar buiten kan gaan en een zegen voor mensen kan zijn. ALS JULLIE MIJ ZEGEN EN DIT VERHAAL DELEN, ZAL IK BEVOEGD WORDEN OM EEN KANAAL TE BLIJVEN OM ANDEREN TE ZEGEN!

€ 0 van € 11.370
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.