Educatie   

Aangemaakt door :

La Toya Lake

Locatie:

, Netherlands

Terwijl ik dit schrijf, denk ik aan al mijn gemiste kansen in het leven om de hogeschool af te maken.


Maar aangezien ik een jongedame ben in de bloei van haar leven, slechts 36 jaar. Dacht ik het leven heeft me al zo vaak neergeslagen en ik altijd weer opsta.


Probeer het eens en ga terug naar de Hogeschool om een diploma te halen en aan het werk te gaan ...


Weet je, ik heb in het verleden twee keer een inslag gehad met een psychische aandoening. Maar ik heb het overleefd, nee, het was niet dodelijk. Gewoon depressie gerelateerd. Toch weerhield het me ervan terug te gaan naar een hogeschool.


En hoewel ik in die jaren moeder ben geworden, ben ik er nooit aan toegekomen om dat zo gewilde Hogeschool Diploma te krijgen.


Ik heb grote dromen, zoals Beauty Industry of IT-specialist, maar die gebieden zijn op dit moment niet haalbaar.


Door een opleiding in Facilitaire Dienstverlening te volgen, kunnen die andere dromen op een dag mogelijk haalbaar worden.


Plus dat, hoewel ik een introverte persoon ben, graag andere mensen help, dus wat is een betere manier om het op grotere schaal aan te pakken. Werk bij een bedrijf en zorg ervoor dat alles altijd op de juiste plaats en onder controle is.


Zie je, ik heb steeds dromen dat ik in Facilitaire Dienstverlening werk. Ik heb gewoon niet de juiste kwalificaties hebben, theoretisch gezien.


Maar ik heb een achtergrond in Horeca, Schoonmaak en als Gastvrouw, dus waarom zou je het niet allemaal bundelen en faciliteren bij een bedrijf.


Maar zie je, daar ligt mijn probleem. Ik heb op de bovengenoemde gebieden gewerkt, maar niet allemaal als een geheel.


Het kan dus wat uitdagingen met zich meebrengen, maar ik hou wel van mij een goede oude uitdaging.


Ik ben hier gewoon om wat hulp te vragen, zodat ik op een dag iemand anders kan helpen!!!


Alvast bedankt voor uw hulp,


Mijn oprechte groeten aan jou en de jouwe ...Hallo engelen, ik heb deze terugkerende droom om terug te gaan naar een hogeschool. Ik zou graag een cursus willen volgen in Facilitaire Dienstverlening. En met jouw hulp hoop ik dat je een dromer kunt helpen. Door terug te gaan naar een hogeschool, kan ik niet alleen mijn diploma halen, maar ook de kans krijgen om een baan te krijgen in Facilitaire Dienstverlening.
€ 0 van € 4.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.