Educatie   

Aangemaakt door :

Stella Key

Locatie:

, Greece

Hallo,

Ik ben toegelaten tot een prominente universiteit in Florida, VS. Ik kijk uit naar het behalen van een post-bacc graad in de natuurkunde. Ik heb de reiskosten en universiteitskosten vergoed. De huisvestingskosten zijn echter enorm en 2000 dollar kan me helpen de twee huren vooraf te betalen totdat ik mijn eerste salaris krijg.

Ik heb er veel over nagedacht voordat ik de moed kreeg om hier te posten. Ik heb echter bijna geen tijd meer en ik geloof dat niemand zich moet schamen dat hij hulp vraagt bij het bereiken van zijn educatieve doelen. Wetenschappelijk onderzoek en vooruitgang moeten immers in het voordeel van de hele samenleving werken. En als samenleving moeten we academische activiteiten ondersteunen.

Dank je


Hallo, ik heb gesolliciteerd bij een prominente universiteit en ik kijk uit naar het behalen van een post-bacc-graad in natuurkunde. Ik heb de reiskosten en universiteitskosten vergoed. De huisvestingskosten zijn echter enorm en 2000 euro kan me helpen de twee huren vooraf te betalen totdat ik mijn eerste salaris krijg. Dank je
€ 0 van € 2.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.