Educatie   

Aangemaakt door :

Mike Rungovsky

Locatie:

, Latvia

Hallo daar! Voordat ik begin, denk ik eerlijk gezegd niet dat dit gaat lukken en dit is een beetje mijn laatste hoop. Ik wil geen lening of iets dergelijks, want ik ben pas 20 jaar oud en door deze leningen kan ik in een dieper ''gat'' komen. Dit is geen grap of truc. Ik ben daar helemaal tegen. Ik ga updates en alles plaatsen om jullie op de hoogte te houden. Dank u!


O ja. Wie ben ik en waarom heb ik dit gemaakt?

Ik ben een heel aardige vent (althans dat denk ik) en zoals ik al eerder zei, ik ben 20 jaar jong. Ik woon in een klein land in Noord-Europa, Letland genaamd. Ik ben echt dol op sport en daardoor heb ik vrij vaak te maken met blessures. Op dit moment schrijf ik met een zere hand. (Ik hoop dat ik het goed heb geschreven). Maar dat is niet erg.


**Drums spelen** En het moment waar we allemaal op hebben gewacht! Waarom heb ik dit gemaakt?

Ik heb dit gemaakt voor mijn collegegeld. Een maand geleden heb ik mijn tweede jaar op de universiteit afgerond. Ik heb nog 2,5 jaar te gaan. Ik leer Economie en Bedrijfskunde. (Bachelor's Degree) en ik hou van wat ik studeer! Terwijl ik in mijn eerste collegejaar studeerde, werkte ik ook, maar zoals we allemaal weten, begon iets dat COVID werd genoemd iets vreselijks te doen. En zo raakte ik mijn baan kwijt. Ik probeer een nieuwe baan te vinden, zodat ik mijn opleiding kan betalen, maar in deze situatie zijn er veel werklozen in mijn land, waaronder ikzelf. Dit is iets wat ik altijd al wilde leren en afstuderen, maar nu ga ik helaas misschien stoppen met mijn studie en wie weet wat ik dan ga doen. Ik probeer ook mijn ouders te helpen en zij kunnen mijn studie niet betalen. Ik wil het ze niet moeilijk maken.


Als iemand wil doneren en mij helpen om mijn doel te bereiken. Als je wilt, kunnen we onze contacten wijzigen en een praatje maken! Misschien zelfs elkaar ontmoeten?


Ik hoop dat iemand dit bericht ziet.

Vrede!€ 0 van € 3.950
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.