Educatie   

Aangemaakt door :

Craig Watt

Locatie:

Garies, South Africa

Ik heb zin om op te geven, misschien is het tijd om alles stop te zetten als je voelt dat je niet langer gewenst bent en geen hulp van iemand kunt krijgen en het niemand iets kan schelen, het is zeker een reden om op te geven. Ik heb het allemaal meegemaakt sinds het afronden van de middelbare school mijn best deed om vooruit te gaan proberen het leven voor mij en mijn gezin financieel te verbeteren, wist ik dat het moeilijk zou zijn, maar ik probeerde nog steeds niets kwam tot bloei niets. het is bijna 5 jaar later en ik ben nog steeds nergens en Bovendien heb ik een dochter en alleen al de gedachte om elke dag wakker te worden het gevoel van een mislukking is het moeilijkste op aarde wetende dat mijn dochter twee wordt en haar vader haar niet kan geven wat ze verdient of verwacht van een vader het is moeilijk mijn familie in de ogen kijken en weten wat het plan is maar geen financiële steun hebben is ook moeilijk te dragen. sinds school was ik altijd de outcast, zelfs vandaag mager van aard, werd ik beschimpt, zelfs nu het voelt alsof ik ben opgezet om te falen van de begin, want er gaat niet één ding mijn Ik wilde altijd al mijn carrière als ambachtsman voortzetten, maar de cursussen zijn duur en ik heb niet de kosten, het is een kans die ik altijd al wilde aangrijpen om mijn leven en dat van iedereen om me heen te verbeteren. Ik vraag om hulp om mij deze cursussen te laten volgen. Wat betreft donaties, geloof me, ik had dit liever niet getypt dan iemand om hulp vragen en het misbruiken. Ik zou heel graag de bedrijfsgegevens sturen van de opleidingsacademie die de opleiding zodat je ze direct aan mij kunt betalen het geld op mijn bankrekening hebben maakt niet uit wat er allemaal toe doet is ten eerste dat iemand of een paar mensen in mij geloven en ten tweede de mogelijkheid hebben om voor mijn gezin en dochter te zorgen. ik zal vertrekken mijn e-mail als je rechtstreeks aan de trainingsacademie wilt betalen, zal ik de details van de academie verstrekken zodat je weet dat deze volledig geregistreerd is. Mijn e-mailadres is [email protected]

Als absoluut iemand me kan helpen, zelfs als het met een gebed is, zou ik dat zelfs op prijs stellen. Ik kruiste mijn vingers in de hoop dat dit het keerpunt in mijn leven zou kunnen zijn.

Dank je

Tegen Craig W.


€ 0 van € 10.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.