Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Barna Szecsődi

Locatie:

Budapest, Hungary

Hallo! De groeten! Welkom op mijn pagina.


Ik heb deze zaak vastgesteld omdat ik echt wanhopig ben. Ik ben 28 jaar oud, momenteel woon ik in Boedapest, Hongarije. Ik heb een zwaar leven gehad, momenteel werk ik als journalist. Ik heb twee universiteiten afgemaakt zonder dat iemand me hielp met de financiën. Ik lijd aan een depressie, ik wilde drie keer tevergeefs zelfmoord plegen vanwege mijn financiële problemen. Na mijn pogingen realiseerde ik me dat God een plan met mij heeft en dat ik moet leven.


Ik ben echt wanhopig om mijn eigen bedrijf op te richten. Onlangs zijn we met mijn vriendin begonnen met het maken van zelfgemaakte biocosmetica voor onszelf. Later realiseerde ik me dat er een groot gat in de markt is en dat we met dit soort producten de markt kunnen betreden. Ik wil een plek vinden waar we dit spul officieel kunnen maken, testen en professioneel maken. Help alstublieft mijn zaak, want later wil ik een stichting oprichten voor kinderen die willen leren maar niet de mogelijkheid hebben om te leren en zichzelf op te voeden. Ik heb een duidelijk plan, want ik heb veel geworsteld met mijn universiteiten.


Ik ben een diep spiritueel en Godvrezend persoon en daarom ben ik hier om te proberen uit mijn problemen te komen en op een ordelijke manier elke strijd achter me te laten.


Vrede en liefde.€ 0 van € 40.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.