Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Matthias van Asperen

Locatie:

, Malawi

Hoi,

Mijn naam is Matthias van Asperen en ik ben een organisatie aan het opzetten die zich zal richten op een dorp in Malawi.

Ik ben al 3 keer naar Afrika geweest om vrijwilligerswerk te doen en nu heb ik de ervaring en de kennis om een gemeenschap te helpen!


We zullen het dorp helpen om hen te leren hoe ze zichzelf kunnen ontwikkelen en hoe ze het meeste uit hun dorp kunnen halen.

We zullen er veel zijn om bij de gemeenschap te zijn. om contact met hen te maken en hen ook te vertellen over de liefde van onze God.

We zullen onder hen leven, zodat we hen kunnen leren hoe ze uit de armoede kunnen komen.


We zullen een voorbereidende reis maken om de verschillende dorpen te zien en God te vragen welke Hij voor ons in gedachten heeft.

De transportkosten van mijn land naar Malawi zijn hoog en daarom heb ik deze fondsenwerving opgezet!


Door me te helpen naar Malawi te komen, kun je het dorp helpen het Woord van de Heer te ontwikkelen en te verspreiden!Hallo, mijn naam is Matthias van Asperen. Ik ben nu 3 keer in Afrika geweest en ben mijn eigen organisatie aan het opzetten. We gaan ons richten op 1 dorp in Malawi om het te ontwikkelen en uit te breiden naar de dorpen eromheen!
€ 0 van € 3.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.