Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

NSGK

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Met jouw donatie aan NSGK maak je het mogelijk dat kinderen met een handicap samen kunnen spelen, samen naar school kunnen, samen kunnen sporten, kortom Mee kunnen doen

In Nederland worden nog steeds teveel kinderen vanwege hun handicap buitengesloten. Ze kunnen niet mee doen op school, op de sportclub, in de speeltuin, op vakantie. Ze worden (onbewust) buitengesloten vanwege hun handicap. Samen met NSGK kun je daar iets aan doen! Met de giften van vele donateurs starten en steunen we projecten zodat deze groep kinderen wel met hun vriendjes op het school kunnen leren en spelen, samen kunnen Race Runnen, paardrijden, voetballen en zeilen, samen kunnen spelen in de speeltuin. Op de website van NSGK zie je welke projecten met jouw steun tot stand komen. Het zijn projecten op het gebied van scholing, sport, vrije tijd en werk. Iedere donatie maakt een verschil!

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.