Maatschappij   

Aangemaakt door :

Laura

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Juneydi heeft de diagnose ADHD/AUTISME en is verstandelijk gehandicapt. Zijn ontwikkeling verloopt traag. Juneydi zal geen zelfstandig leven kunnen leiden en is altijd aangewezen op zorg.

 

Juneydi is een lieve en vrolijke jongen. “Doordat Juneydi een beperking heeft die niet zichtbaar is voor het menselijk oog was het moeilijk om de medische specialist te overtuigen om in een vroeg stadia onderzoek te verrichten voor een diagnose.”


Toch heeft Juneydi de diagnose ADHD/AUTISME SPECTRUM STOORNIS, is hij zeer moeilijk lerend en verstandelijk gehandicapt. Zijn ontwikkeling verloopt traag. Juneydi zal geen zelfstandig leven kunnen leiden en is altijd aangewezen op zorg. 


Juneydi maakt moeilijk contact met anderen en wanneer dit gebeurd, gaat dit niet altijd op de gewenste manier. In de buurt wordt hij veel gepest, omdat hij weinig begrijpt. Juneydi heeft veel last van angsten en heeft moeite met het uiten van zijn gevoelens. Tevens heeft hij spraakproblemen, is hij faalanqstig en heeft hij weinig zelfvertrouwen.


Ik wil mijn zoontje helpen om zich volledig te ontwikkelen. Daarom hoop ik met de behandeling Juneydi te kunnen helpen. 

Ik hoop dat de therapie ervoor kan zorgen, dat Juneydi meer zelfvertrouwen krijgt in zichzelf, minder angsten kent en makkelijker contact kan maken met anderen.


De therapie wordt gegeven bij het Curacao Dolphin Therapy & Research Centre (CDTC).


Wat er bereikt wordt: een positief verschil

Er is een hoge mate van succes. Onze patiënten vertonen opvallende vooruitgang in:


• fijne en grove motorische vaardigheden

• spraak en taalbeheersing

• cognitieve ontwikkeling

• sociale en functionele vaardigheden


Dit kan concreet leiden tot fysieke ontwikkeling, betere communicatie, meer zelfvertrouwen en meer ontspanning. Een enorm verschil in het leven van patiënten en hun gezinnen.


Wilt u helpen dit financieel mogelijk te maken? Uw bijdrage is meer dan welkom.

 

€ 10 van € 10.000
0.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.