Maatschappij   

Aangemaakt door :

Joseph Mashaile

Locatie:

Portland, United States

Mijn naam is Joseph Mashaile, een migrerende werknemer, uit Zimbabwe, woonachtig in Zuid-Afrika. In 2012 besloot ik mijn middelbare school opnieuw te doen door middel van zelfstudie. Zes jaar later, in 2018, besloot ik mijn studie verder te zetten door me in te schrijven voor de Bsc Honours Geography and Environmental studies bij de Zimbabwe Open University (ZOU). In de afgelopen 3 jaar heb ik vaak gereisd tussen Zuid-Afrika en Zimbabwe om examens en in-class tests te schrijven. Ik zou in mijn 3e studiejaar zitten, maar vanwege het harde werk dat ik in mijn studie heb gestoken, volg ik dit semester voornamelijk laatstejaarsmodules.


Ik gebruikte het geld dat ik verdiende in Zuid-Afrika, waar ik werkte als assistent voor het evenementenmanagementbedrijf om mijn studie te financieren en om een gezin van vijf te onderhouden. Maar in maart van dit jaar kreeg ik versoberd. Nu sta ik voor het vooruitzicht om in de laatste fase van mijn studie de universiteit te verlaten. In dit stadium bedraagt het bedrag dat nodig is voor het voltooien van mijn opleiding $ 5500,00. Dit bedrag is nodig om het openstaande universiteitsgeld af te betalen, de kosten van dit jaar te betalen, het laatste jaar onderzoeksproject (proefschrift) te dekken en om te voorzien in reiskosten tussen Zuid-Afrika en Zimbabwe, in het laatste jaar van mijn studie.


Zoals aangegeven in een van de bijgevoegde documenten, reis ik op de 23e van deze maand naar Zimbabwe, waar ik het openstaande universiteitsgeld moet afbetalen voordat ik op maandag de 27e examen kan doen. Maar nu, zonder jouw hulp zal ik de examens niet halen omdat ik geen geld heb om reiskosten te betalen.


Na mijn eerste graad te hebben behaald, zou ik verder willen studeren naar een Msc in milieuwetenschappen om milieuwetenschapper en/of in de academische wereld te worden, omdat ik een passie heb voor milieueducatie en andere dringende milieukwesties die momenteel onze wereld bederven. Desalniettemin, zonder jouw hulp zouden mijn dromen, en de educatieve reis die ongeveer 10 jaar geleden begon, gewoon in het water vallen. Help me alsjeblieft. Bedankt voor uw begrip. Groeten.

€ 0 van € 5.500
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.