Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Aleksandra Kostera

Locatie:

, United Kingdom

Ik zamel geld in om mijn schoonzus Joanna en haar familie te helpen vechten tegen kanker in stadium drie, helaas kan ik het niet alleen.


Ik vraag niet meer dan je vrijwillig zou geven aan het goede doel, of het nu een euro is, de link op sociale media deelt of gewoon Joanna's verhaal leest. Bedankt voor je tijd.


Joanna had aan het begin van haar zwangerschap onverklaarbare en ondraaglijke pijn. Helaas werd haar diagnose van stadium 3 baarmoederhalskanker ernstig vertraagd. Dit leidde tot veel chemokuren, een kleine operatie aan haar nier, radiotherapie en brachytherapie.
Tijdens deze extreem moeilijke tijd, terwijl ze deze behandelingen ontving, werd Joanna zwak, verloor haar haar en viel veel af. Het gezin van drie heeft volhard en werd gedreven door de hoop dat ze zou overleven om te bevallen en haar kind te zien opgroeien. Ze had een keizersnede op 7 maart voorafgaand aan haar geplande procedure.Gezondheidsproblemen hebben ook andere gezinsleden geplaagd. Haar jongere broer Adrian vocht al enkele jaren tegen een andere vorm van kanker en de tol voor het hele gezin was verwoestend. Hun vader had ook een kwaadaardige tumor, naast andere gezondheidsproblemen.

Een paar weken geleden ontving Joanna een geweldig nieuws, haar broer is overleden. Er was geen kans om zijn leven te redden...

Door deze situatie ging Joanna's geestelijke gezondheid dramatisch achteruit.


Een paar dagen geleden hoorde Joanna na overleg met een arts het ergste. De therapie heeft niet gewerkt zoals verwacht en het openbare ziekenhuis in het VK heeft geen verdere behandelingsideeën. Het was weer een klap....


We hebben financiële middelen nodig om de behandeling in een privékliniek te starten. We zijn bang dat de kosten hoog zullen zijn, dus we willen voorbereid zijn op elke verrassing en een plan B op zak hebben.


Doneer alstublieft elk bedrag dat u kunt, om Joanna, mijn broer en hun baby te helpen. Help ons deze link zo ver en wijd mogelijk te delen. Deze geweldige familie verdient een kans en jouw hulp.


Victor, baby van 5 maanden moet de kans krijgen om op te groeien bij zijn moeder !!!!!

€ 3.056 van € 50.000
6.1% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.